Kız arkadaşının yanında ağlayabilen erkek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Ne olacak yani adamın duyguları yok mu?
Niye ağladığını önemli.

ağlayamaz insan değil o yok öle yağma cenazesi dışında ağlayamaz hatta mutluluktan bile ,
ağzına sçrlar adamın valla , o güçlü olmak zorunda , koruyucu lan o iç dünyası falan yok olm onun içine atıp bigün patladığı bir derdi olamaz olm

dedirten basmakalıp konu

aşırı güvendiği insanın yanında ağlar kız arkadaşı bu kategoriye giriyor mu sanmam herkesin yanında ağlayabiliyorsa vardır bir sorun.

sulu göz biriyse hiç çekilmez,sürekli teselli edemezsin ama ağlamak ne güçsüzlüğün ne de acizliğin belirtisi değildir.

Kalbini karşısındakine açtığı için özel bir durumdur bence, yalnız abartmamak lazım

Sacmalik oldu olacak gozlerine kalemde ceksin

Teslim oldugu andir.
Erkekler kolay aglamaz ama agliyorsa oda insandir abartmayin bence.

Siz siz olun simdiki kislarin yaninda aglamayin.

O aninizi gormesinler.

Bir iki kez başıma gelmiştir, hem zaten dışarıdan sert görünen insanlar genelde duygusal yoğunluğu çok yaşarlar.

O bir kez oldu. Dedemi kaybettiğim sene Nehir vardı o zaman haberi onun yanında almıştım.

İlk ve son oldu zaten. Kendimi sıktım ama tutamamıştım

Erkekler (kendimden yola çıkarak ) öyle çok fazla ağlamaz , ağlarsa da hep kıyıda köşede kimsenin görmeyeceği yerlerde ağlarlar .Kız arkadaşının yanında ağlıyorsa eğer , gerçekten çok değer verdiğini gösteriyor ,tabiki bu benim yorumum :)

Mümkünse ağlamasın , lütfen.
Ben zaten yeterince sulugözüm adam da ağlak olursa kaçarım ben :p

yapmayın yahu böyle şeyler dik durun.
o an durum duygusal bi yoğunlukta olabilir lakin,
karşı taraf sizden farklı düşünebilir sonrasında kendince.

Ağlamaz ya duygulanabilir suratı düşer de ağlamaz..

Geri