Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verdiğin de geri vermiyrlardır.
Çok yaşadım. Benim için anlamı olan bir kitap vardı üçüncü dördüncü kez aldığımı hatırlarım. Sırf sevdiğim için.
En sonuncusunu kaptırmadım şükür .:d
2 yıldır başkasından aldığım bir kitap duruyor raflarda. Yarısı bitti ancak. Sormuyor da aldığım kişi.
İsteseler veririm ben de. Okuduğum kitapların çoğunun pdf'i var nasılsa, olmayanları da bulurum bir şekilde. Bu yüzden raftaki varlıkları çok da mühim değil.
Elime alıp okuması tabi ki ayrı güzel ama ne yapayım, bir de buna mı takılayım?
Ödünç veririm isterim ki herkes okusun ancak geri getirilmesini söylerim baktım getirmiyor 1 kere isterim olmadi yine gelmiyor gider aynısını alır ona götürürüm kendi kitabımı isterim =) okuduğum kitap kütüphanemde dursun. Ellerim, kalemim, hayallerim değdi o kitaba ...
Kitaplarım benden birer parça olunca... Kolay kolay vermem, verirsem geri isterim, gelmezse de yenisini alır aynen yerine koyarım.
Kitapları çok değerli olan kişiler anlar bunu; kenarlarını teker teker bantlarım, kırıştırmam, yıpratmam. Başkalarından da aynı titizliği beklerim.
Kitaplar çok değerlidir. Onlar çok şey anlatırlar. Güzel dostluklar biriktirmek isteriz mesela. Bunu kitaplarla da yapabiliriz. Zarar gördüğümüz insanlardan daha faydalı ve değerli oldukları zaten tartışılmaz. Keşke kocaman bir kütüphanem olsa...
Kitaplar verilir, alınır, saklanır ama saplantı haline getirip sadece rafı doldurmak, göz boyamak kimseler ile paylaşmamak bir rahatsızlık sebebidir kanımca.
Tedavi için yapmanız gereken aldığinız kitabı önce okumak sonra bir yenisini alıp, okuduğunuz kitabı paylaşmaktan geçer, çünkü fiyatlar malum.
Ortalaması günde 1 sayfa kitap okumak olan ülkemizde, bu kadar çok "kitapseveri" görmekte duygulandırdı ayrıca. Yoksa "rafta kitap severmisiniz" demeli? neyse.