Kitaplarım

Konu sahibi son olarak 2501 gün önce görüldü
Sırada ki :
Turned(Dönüşüm) kitabından güzel bir sayfa .

a8dfae41b51c069f3bac73323d5ffbd2.jpg

3493db4c62191a5fe66ddd7e16261213.jpg

Morgan Rice ' n en başarılı kitaplarından biri. Diğer vampir kitaplarından ayıran en büyük özelliği kitabın kahramanın kız bir melez üzerinden yürümesi . Alacakaranlık ve Vampir Günlükleri gibi dünyaca tanınmış kitaplara rakip olacak bu seri kurgu yönünden farklı ve güzel bir anlatıma sahip. Zevkle okudum ve bu tarz kitap severlere tavsiye ederim. Özellikle klasik gelişen bu tarz kitaplarda artık farklılık arayanlara.

Kitabı Google Play Kitaplar uygulamasından bulabilirsiniz.

Fantastik kitaplar serisinin son kitabı olan Arena 1 adlı kitabı bitirip paylaşmadan önce dikkatimi çekip okuduğum iki tane kitap paylaşacağım.
Büyük ihtimal paylaşımı sabah yaparım .

İlk olarak gecikme için özür dilerim bir kaç sınavın üst üste gelmesinden dolayı kitabı geç okudum .

9726896685b215c304fa7d275690a9a0.jpg

Bu kitapla beraber fantastik kitap serisini bitirmiş oluyoruz.
Kitap Amerika nin demokratlar ve cumhuriyetçilerin savaşıyla kıyamete sürüklenen nükleer atıklarla dolu bir ülkede genç bir kızın heyecanlı öyküsünü anlatıyor .

Kitabı Google Play Kitaplar uygulamasından bulabilirsiniz .

Daha farklı konulara sahip kitaplarda görüşmek üzere.

Vampir kitaplarindan nefffret ederimmmmm
Fantastikte olsa bana mantikli gelecek aklima yatacak olmadigina emin oldugum bi varligin kitabini okuyup bosa zaman kaybetmem sana üç israil ve bir fransiz yalani kitaplarini yavsiye ederim son 2 yildir hala etkisinde kaldigim siyasi kitaplardir anilar ve gercek mekruplarla dolu iki eserdir.

Vampir kitaplarindan nefffret ederimmmmm
Fantastikte olsa bana mantikli gelecek aklima yatacak olmadigina emin oldugum bi varligin kitabini okuyup bosa zaman kaybetmem sana üç israil ve bir fransiz yalani kitaplarini yavsiye ederim son 2 yildir hala etkisinde kaldigim siyasi kitaplardir anilar ve gercek mekruplarla dolu iki eserdir.
Tavsiyeler için teşekkürler benim nefret ettiğim kitap yoktur elime geçeni okurum.
O yüzden elektronik veya reel bir çok kitap sahibi oldum bence sende kitap ayırmadan okumalısın.

f2df4351c03386285990d69e2918caa7.jpg

Kitabımızda felsefik psikolojik bir anlatım var dini içeriklere çok yer verilmiş. Ölüm ve ölümden korku konu olarak işlemiş kitap benim pek hoşuma gitmedi bu tarz dini içerikle desteklenmiş felsefe kitapları sevenler varsa okuyabilir.

b79603287801b6ebcf5116962107cf57.jpg

Hikayesi çok güzel ve ilginç.
Doksanlı yıllarda bir yazar güzel ve gerçekle bağı olan bir hikaye yazıyor. Ama yayınlayamadan ve tamamlanmadan ölüyor. Sayfalar senelerin rutubetiyle eskiyor günümüzde başka bir yazar bunları buluyor ve serüveni başlıyor. Anı tarzı bir roman farklı ve güzel bir roman.

3c6ac8adb31b402030e7d379916bcc8e.jpg

Kitap tam türk dizisi kıvamında bu tarz kitapları okumayı seven varsa mutlaka okusun. Ben okurken zevk aldıkları. Entrikalar ve bir başarı öyküsünü anlatıyor.

Bu kitabı Google Play Kitaplar uygulamasından bulabilirsiniz.

0e79cde7b0907c98918d671ba9a97f77.jpg

Harika bir kitap dolu dolu ve bilgi deposu anlatımıyla atalarımızın dinini öğrenmenin en güzel yollarından biri bu kitabı okumak. Bir yerden başlanacaksa bu kitaptan başlanılabilir.

Kitabı her türlü kitapçıda ve internet alışveriş ortamında bulabilirsiniz.

Geri