Kitaplarım

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
Kendime ait bu sayfa da okuduğum kitapları ve bu kitaplar hakkında ki görüşleri mi sizinle paylaşacağım .
Eskiden okuduklarıma nazaran yeni okuduklarımı paylaşacağım .

f1fa76e0a758f6982c7bbc160337d9e4.jpg

Bu kitap bir üniversiteli kızın başından geçen ilginç olayları anlatıyor . Anlatım gayet güzel ve akıcı . Sayfa sayısı az olmasına rağmen anlatılan olaylar büyük ve ilginç tavsiye ederim.

Kitabı Google Play Kitaplar uygulamasından bulabilirsiniz.

0058ee5c5e770301d94cf6a22d0029f7.jpg

Kitap karmaşık insan duygularını farklı bir yöntemle anlatmış . Olayın kahramanlarının yanına farklı bir bakış açısı farklı bir kahraman daha eklemiş . Olay örgüsü karışık kafa yoran bir kitap. Bu tarz kitapları sevenlere tavsiye ederim.

Kitabı Google Play Kitaplar uygulamasından bulabilirsiniz .

7114b033a2fc58ee92feab9c1004c6f3.jpg

Kitap fantastik orta cağı ve kahraman olmak isteyen gizemli bir çocuğun başından geçenleri konu edinmiş . Her sayfayı merak ederek okudum. Bu tür kitap seven arkadaşlara tavsiye ederim.

e1f71a661adfab185507c0c434721144.jpg

Kitap son zamanlar moda olan bir vampir hikâyesinin başlangıç kitabı. Sürükleyici bir anlatımı var. Tavsiye ederim bu tarz kitapları seven arkadaşlara .

Sırada ki kitabımız "Zaman Yolcusunun Not Defteri"

Kitap bitmeden dikkatimi çeken bir kaç sözü paylaşmak istedim.

cf83e6c03b2999ce41e5e4b9784e86c1.jpg

445da137a91ce17783aabbc53647b162.jpg

Kitabı okumayı yakın zaman da bitireceğim. Görüşmek üzere ...

3feb4fbfbfef121e15a2444fa6b1bdc1.jpg

Kitap da yazar blog yazılarına yer vermiş deneme yazmak istemiş ama kesin bilgilere ve bilimsel verilere çok yer vermiş makale tarzında olmuş . Bilimsel kitap okumak isteyenlere tavsiyemdir.

09a64f7a81491e254a0775ee788a4f4d.jpg

Kitap orta çağ da ok atmada uzmanlaşmış bir savaşçı kızın hikâyesini akıcı bir şekilde anlatıyor . Kurgu güzel okumanızı tavsiye ederim.

Ben telefonda oyun oynamam, kitap okurum diyosun yani.:p

Kitaplarını zevkle okuduğum Morgan Rice hakkında bir kaç bilgi paylaşmak istedim.

f30cf103f58782debc8a19d26c8261b5.jpg

4af86c9914a393100fe698283011d083.jpg

İkinci resimde ki punto farklılığının nedeni resmin altında link bulunması dolasıyla kırpma uygulanmasıdır.

Fantastik kitaplardan keyif alıyorsun sanırım. bir ben sevemiyorum ya.

Fantastik kitaplardan keyif alıyorsun sanırım. bir ben sevemiyorum ya.
Genelde ilk tercihim bu tarz kitaplar oluyor. Ama pek çok kitap tarzını da severek okuyorum.
Bu tarz kitaplardan oluşan kitaplık oluşturdum , bu kitaplar bitince farklı tarzda kitaplara geçip burada paylaşacağım .
Bu serinin bitmesine şimdi ki okuduğum kitap da dahil olmak üzere iki kitap kaldı.

Cidden okuyomusun bunları yoksa sadece paylaşımmı yapıyon?
Biyerde kurgu olacaksa ben aklı zorlayacak eserler tercih ederim.Polisiyenin yanı sıra felsefi kitaplar mesela.Belki analitik düşünceyi benimsediğim içindirki kurguda bilim kurgudan çok zihinseli seviyom.Biraz karışık oldu gerçi.
Ama okuyan insanları görmek çok güzel.Takip ediyorum keyifle.

Cidden okuyomusun bunları yoksa sadece paylaşımmı yapıyon?
Biyerde kurgu olacaksa ben aklı zorlayacak eserler tercih ederim.Polisiyenin yanı sıra felsefi kitaplar mesela.Belki analitik düşünceyi benimsediğim içindirki kurguda bilim kurgudan çok zihinseli seviyom.Biraz karışık oldu gerçi.
Ama okuyan insanları görmek çok güzel.Takip ediyorum keyifle.
İlk olarak ilginiz için tesekkur ederim.
Kitapların hepsini okuduktan sonra paylaşıyorum. Gerçekten fazla kitap okurum kendime sanal ortam ve normal reel hayatta kitaplar oluştururum. Şuan oluşturduğum kitaplıkta fantastik kitaplar var. Şuan okuduğum kitap da dahil olmak üzere iki kitap kaldı daha sonra daha farklı konulara değinen kitaplara geçecegim daha farklı bir kitaplık oluşturacağım. Okuduğum her kitabı da burada paylaşacağım ve kaynaklarınıda belirteceğim ki sayfayı takip eden kitap arayışında olanlara yardımcı olayım amacım.
Benim sevdiğim kitap tarzına gelirsek , genelde fantastik başta gelir daha sonra olay örgüsü güzel olan polisiye kitapları ondan sonra ilginç olaylar ve gizli meseleler olan siyasi kitaplar en son olarak da felsefik kitaplar gelir. Tabiki bunlarla kendimi sınırlamıyorum elime geçeni okuyorum.
Sanada polisiye tarzı bir kiralık katilin başından geçen olayları anlatan "Tetikçi " adlı kitabı öneririm .

Geri