Kitapları Karalar Mısınız?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Hayır ve kaldığım sayfanın ucunu dahi kıvırmam, unutan ya salaktır yada kitabı okuyamıyordur.

Araya ayraç koyarım.
Katlamak ya da karalamak üzer beni.

Karalamaktan kasıt nedir anlayamadım. Eskiden asla cümlelerin altını çizmezdim fakat sahaftan aldığım kitaplarda altı çizili cümleler gördükçe mutlu olmaya başladım. Kitapları kitap yapan şeylerden biri yaşanmışlıktır belki.

Kurşun kalem kullanirim, altlarini çizer arada döner okurum. Kiyamam onlara, kiymetlimdir hepsi.

Genelde altlarını çizerim. Sadece kitap değil okuduğum bir çok dökümanın altını çizerim :)

Hayır hiç karalamam, kırıştırmam, kirletmem, okuduğum kitap hiç okunmamış gibi kalır :)

Kitaplar beni karalar eyleki okudukça karalar bağlarım bağladıkça düşünür düşünükçe yaşama hevesim kaçar.kıçı kırık aşk romanları hariç

Okuduğum kitapları pek karalamam. Genelde babamdan aldığım için, o da altını falan çizen bir beyefendi olduğu için, aslında güzel geliyor. Ama benim her okuyuşumda başka cümlenin altını çizesim geliyor, tüm kitabı çizmenin de anlamı yok.
Ders çalıştığım kitapları karalarım.

ders çalışırken dikkatim dağıldığında karalıyorum :p

Ders kitaplarını, test kitaplarını vs tanınmaz hale getiririm.
Romanlari karalamam pek bazen altını cizdigim kısımlar olur.

Ders kitabı ise çok güzel notlar alırım, altını çizerim. Ünide hoca benim kitabımı alıp başka bir bölüme fotokopi çektirsinler diye vermişti hepsi sana nasıl dua ettiler demişti. Tabi sonra o kitabı mı kaybettiler vicdansızlar öyle böyle üzülmedim.

Ders kitaplarında önemli bulduğum yerlerin altını çizerim. Ancak edebi kitapları karalamayı geç sayfasını bile büküştürmem.

Karalarım, benim olduğu belli olur

Önemli gördüğüm yerlerin altını çizerim

Geri