Kitap tavsiye.

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Dün Fi'yi alacaktım fuarda, adam durdurdu, önce Çi'yi, ondan da önce Pi'yi alacan dedi. Yoksa bir şey anlamazmışım. Ti'si de çıkacak mı diye iğrenç bir espri yapıp uzaklaştım.:)

Hakan Günday, Sartre, Richard Bach önerebileceğim yazarlar. Ama atıştırmalık eğlenceli bir şeyler olsun istersen Alper Canıgüz kitaplarının yanısıra Godot'yu Beklerken kitabını önerebilirim.

Ödünç olmaz komple benim olması lazım :honk:

Maria Puder şu an Kürk mantolu Madonna'yı okuyorum zaten bitmek üzere daha ayrılmadılar kitabı burada bırakmak istiyorum nası fikir :honk:

Valla şuanda idefixte 14.50 ben aldığımda 22.50 mi neydi ya çok para verdiydim askerdim bide iyi geçirdiler maşallah :haha:

keroLayn zaten sana o kitabı oku dediğim günden beri iflah olmadin keşke demeseydim oku diye jvjvjjx

Alcatraz kanki bi süre kendi haline bırakalım dönerse bizimdir zaten :D

Tüm bu Kitapları okuduktan sonra sizin gibi düz ve sığ insanlarla takılabileceğimi sanmıyorum ama terbiyeli olmayı terbiyesizlerden öğrendik sonuçta, geldiğimiz yeri unutmayız korkma :torpu:

sen buraya gelcen ama... ya da ben oraya... geldiğin yeri göstericem sana ben :T:

Maria Puder o adam ağır Kaçmaz mi ben daha cin Ali serisinden Sabahattin Aliye yeni geçtim :dyg:

Alcatraz ağır tahrik var ama hocam !!!???...

Chuck Palahniuk kitapları da güzel ama ağırdır biraz. o_O

keroLayn Dostoyevski okumadan hayatın gerçeklerini anlayamazsinn. ........

Sartre okumadan sakin kulturlendim diye gelme buraya hfjck
O değil iyi ki Balzac oku demiyorum bak bi duvarı 2 sayfa tasvir ediyor.
Her şeyi unutturur :D

Nolcak ya önemli değil parası problem değil ya vereyim ne olcak hediye ama o kitap benim için önemli 1 haftalığına vereyim o kadar çok kitap okudum ki tek bu kitapta kendimi buldum diyim :D

Tamam parası sorun değilse bana yenisini alırsın benim için sorun değil :honk:

keroLayn Dostoyevski okumadan hayatın gerçeklerini anlayamazsinn. ........

Sartre okumadan sakin kulturlendim diye gelme buraya hfjck
O değil iyi ki Balzac oku demiyorum bak bi duvarı 2 sayfa tasvir ediyor.
Her şeyi unutturur :D

Benim klasik okuma hevesim Lise hazırlıkta vadideki zambakla son buldu kursamda kaldı sonra okudum yine ama okumuş olmak için :honk:

Geri