Kitap tavsiye.

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
eğlenceli bi şeyler arıyosan murat menteş, alper canıgüz falan okuyabilirsin. ruhi mücerret çok komik bi kitap mesela ben okurken çok gülmüştüm. cehennem çiçeği, gizli ajans, tatlı rüyalar, oğullar ve rencide ruhlar ve erken kaybedenler'e de bi bak. hepsi internette pdf haliyle de mevcut, iki tıkla ulaşabilirsin.
tbr ettim tbrrr

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ben de hakan günday'ın kinyas ve kayra'sı ile az'ını okumak istiyorum. var mı okuyan?

Az kitap okuyan biriysen Sefilleri oku :D Polisiye Ahmet Ümit beyoğlu kitapları güzel
seni herşeyin mümkün olacağı bir yere götüreceğim diye bir kitap var bakış açını değiştirir :D
Film tadında istiyorsan olasılıksız empati Walking Dead

Az kitap okuyan biriysen Sefilleri oku :D Polisiye Ahmet Ümit beyoğlu kitapları güzel
seni herşeyin mümkün olacağı bir yere götüreceğim diye bir kitap var bakış açını değiştirir :D
Film tadında istiyorsan olasılıksız empati Walking Dead

benim sorduğum kitapları da okudun mu:D

Kitap_4284800.jpg

Ben çok severek okudum. Okurken dinlendiren kitaplardan. Yok kafam çok meşgul olsun diyorsan Stephen King kitaplarını önerebilirim. Ahmet Ümit in Beyoğlu'nun En Güzel Abisi de güzeldir. (:

Serçe Beyoğlunun en güzel abisi şu 3 sokak çoçuğu olan değil mi ? beyoğlu rapsodisini okudun mu ? :D

john katzenbach-kizil 1-2-3 ve bide Sizofren

Hakan Günday'ın bütün kitaplaranı okuyabilirsin ama ''PİÇ'' bir başkadır. Ayrıca dedikleri gibi ''Kinyas ve Kayra'' bu da seni çok etkileyecek bir kitap olacağından şüphen olmasın. :)

Polisiye tarzında istersen Agatha christie nin kitapları mükemmel ayrıca John Verdon Aklından bir sayı tut bu da olabilir,
Beyoğlu Rapsodisi olabilir ..

Duygusal İstersen Saraj Jio kitaplarını okuyabilirsin Eğlenceli olsun ince espirili dersen mutlaka Marlan Keyes- Karpuz Güzel kitaptır : )

Hakan Gündayın Kayra ve kinyası alacaksanda tavsiye ederim ama en son okuyacağın kitap olsun çünkü öyle bir etki bırakıyor ki bir süre kitap okuyamıyorsun düşüncelere dalmaktan

@Serçe Beyoğlunun en güzel abisi şu 3 sokak çoçuğu olan değil mi ? beyoğlu rapsodisini okudun mu ? :D
Evet o. Yok onu okumadım ama hafta sonu ben de sipariş vermeyi düşünüyorum Aşk Köpekliktir ve ikisini. Ayıptır söylemesi Game Of Thrones in serisini aldım da. Artık onlar ne zaman biterse. :D

Dün sipariş ettim yola çıktı gelsin okudukça yorum yapcam :dyg:
Tabi hepsini sipariş edemedim, hepsini yazdım bir köşeye ama çok fazla geldi okuyacak zaman olmaz diye düşündüm Çoğunluğun önerdiği ve tanıtım Bülteni dikkatimi çeken 13 kitabı seçebildim bakalım ne çıkacak :dyg:
Onlar bitsin tekrar diğerlerini de şaapcam :honk:

Dün sipariş ettim yola çıktı gelsin okudukça yorum yapcam :dyg:
Tabi hepsini sipariş edemedim, hepsini yazdım bir köşeye ama çok fazla geldi okuyacak zaman olmaz diye düşündüm Çoğunluğun önerdiği ve tanıtım Bülteni dikkatimi çeken 13 kitabı seçebildim bakalım ne çıkacak :dyg:
Onlar bitsin tekrar diğerlerini de şaapcam :honk:
Hangilerini aldın? Okudukça şaap da biz de faydalanalım. .p

Hangilerini aldın? Okudukça şaap da biz de faydalanalım. .p

Tatlı rüyalar
Gizliajans
Alper kamu cehennem çiçeği
Oğullar ve rencide ruhlar
Ruhi mücerret
Mahalleden arkadaşlar
Şizofren
Kızıl 1-2-3
Kinyas ve Kayra