keroLayn
Gümüş Üye
Al işte yemedik açık adresi telefona gönder veya pardon pm at ben sana döneceğim, bi an dizide sandım kendimi arabada gidiyorum falan![]()
![]()
Hmm ok kib bye .s.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Al işte yemedik açık adresi telefona gönder veya pardon pm at ben sana döneceğim, bi an dizide sandım kendimi arabada gidiyorum falan![]()
![]()
Aman be sanada birsey denmiyo adresi pm at ben ilgilenicegim ya netten getirtiririm yada ben getiririm ok by.Hmm ok kib bye .s.s
tbr ettim tbrrreğlenceli bi şeyler arıyosan murat menteş, alper canıgüz falan okuyabilirsin. ruhi mücerret çok komik bi kitap mesela ben okurken çok gülmüştüm. cehennem çiçeği, gizli ajans, tatlı rüyalar, oğullar ve rencide ruhlar ve erken kaybedenler'e de bi bak. hepsi internette pdf haliyle de mevcut, iki tıkla ulaşabilirsin.
tbr ettim tbrrr
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
selectra 25mg. 50mg alıcaktım vermediler. reçete istiyolar burda pislikler xdhangi ilacı kullandın sen onu de hele?![]()
Az kitap okuyan biriysen Sefilleri okuPolisiye Ahmet Ümit beyoğlu kitapları güzel
seni herşeyin mümkün olacağı bir yere götüreceğim diye bir kitap var bakış açını değiştirir
Film tadında istiyorsan olasılıksız empati Walking Dead
benim sorduğum kitapları da okudun mu![]()
Ben Kinyas ve Kayra yı okudum. Çok güzel bir kitap ama ruh halini bozuyo insanın. Ama mutlaka okumalısın. : )ben de hakan günday'ın kinyas ve kayra'sı ile az'ını okumak istiyorum. var mı okuyan?
Evet o. Yok onu okumadım ama hafta sonu ben de sipariş vermeyi düşünüyorum Aşk Köpekliktir ve ikisini. Ayıptır söylemesi Game Of Thrones in serisini aldım da. Artık onlar ne zaman biterse.@Serçe Beyoğlunun en güzel abisi şu 3 sokak çoçuğu olan değil mi ? beyoğlu rapsodisini okudun mu ?![]()
Hangilerini aldın? Okudukça şaap da biz de faydalanalım. .pDün sipariş ettim yola çıktı gelsin okudukça yorum yapcam :dyg:
Tabi hepsini sipariş edemedim, hepsini yazdım bir köşeye ama çok fazla geldi okuyacak zaman olmaz diye düşündüm Çoğunluğun önerdiği ve tanıtım Bülteni dikkatimi çeken 13 kitabı seçebildim bakalım ne çıkacak :dyg:
Onlar bitsin tekrar diğerlerini de şaapcam :honk:
Hangilerini aldın? Okudukça şaap da biz de faydalanalım. .p