Kitap tavsiye.

Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
eğlenceli bi şeyler arıyosan murat menteş, alper canıgüz falan okuyabilirsin. ruhi mücerret çok komik bi kitap mesela ben okurken çok gülmüştüm. cehennem çiçeği, gizli ajans, tatlı rüyalar, oğullar ve rencide ruhlar ve erken kaybedenler'e de bi bak. hepsi internette pdf haliyle de mevcut, iki tıkla ulaşabilirsin.

Işte bana böle şeylerle gel :dyg:
Internette Okumayı sevmiyorum ya kitabı almam lazım altını çizmem lazım sonra dönüp bakmam lazım :dyg:
Teşekkür ederim yarın mutlaka bakcam bunlara da :dyg:

Ruhi mucerret hakkaten çok guzel bi kitap bak evet onu da kesinlikle oku : )

Alcam nan onları toplu sipariş vercem diyom gereksiz kıskançlık yapıyosunnn .s.s
15-20 Allah ne verdiyse artık :honk:

hayatta kitaptan daha önemli şeyler var kanks...
benim açlığım gibi... para coksa bi kısmını gönderebilirsin dua ederim sevap point kazanmış olursun :D

keroLayn gökhan Özcan- serçe parmağı okumalisin.
O kadar derin ve harika bi kitap ki bulamayabilirsin .. ben çok zor bulmuştum. Bulamazsan haber ver.

Evet öle iyi oluyo kitapçıya gidince yüzünü açıp bakmadığım kitaplarla dolduruyorum ki şu an bi 10-15 tane var öle .s.s

Alcatraz sen doymazsın kanks seni doyuramam ben o yüzden okumaya olan açlığımı doyurmaya çalışcam :torpu:

İdefix'ten al kitaplarını. Hem senin adına da fidan ekiyorlar. :)

Kuzey kitap neydi bi daha şaapar misin :dyg:
Şaka şaka yarın sipariş ederken bakcam hepsine tek tek umarım bulurum :dyg:

Maria Puder tamam arıycam bulucam hepsini alcam hepsi benim olacak hepsini okuycam :honk:

Geri