kitap alma hastalığı

• Kullanıcı SunSet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3096 gün önce görüldü
3 günde bir kitap bitirip yenisini almadan duramıyorsanız sıkıntı büyük zira anne sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum noktasına geliyor kitap dediğiniz an daha dün almadık mı diyerek savuşturuyor ama bu defa kandıracak bir baba yada abla bularak mutlu sona ulaşa biliyor sunuz bildiğin kısır döngü lan bu!

Bende de var bu hastalık, ama bazen koklama hastalığıda olıuyor :D kitap kokan tek insan değilim dimi ?

Bende kitap alma hastalığı pek yok sağolsun arkadaşlarım çok kitap okuyor onlardan otlanıyorum :D

Eczaneden ilaç almaktan farksızdır aslında ..

D&R bana yasaklandı mesela. :D Anneme göre her gün kitap alınmazmış. :( Birde iki günde okuyup bitiyorum diyede kızıyor. Hatun hep bana karşı ya. :D

d&rnin önünden geçsem vitrin kısmına geçip koluma giriyorlar o derece:D

Kitaplığı düzenlerken "ben bunu ne zaman aldım ya!?" dedirten illettir, iyi bir şey değil.

Sahaflara gidip,kitap konularını içime çekip geri gelirim çünkü param olmuyor bağzen :zuha:
Genelde misafirlige gittiğim zaman alırım herkesten :D

O degil aliyorsun , sonra sahsen onlari bitirene kadar gece oldugunca gec uyuyorum , her defasinda eline aliyorsun. Almak degilde biriktirmek zor o kitalari raflara sigmaz oluyor bir zaman sonra

Böyle bir hastaligi kapmamak icin küçükken maç yaptiğimda terliyerek önlemiş oldum. Töbe ya yoksa bana kitap okuyan adam mi diceklerdi?. Allah'im iyiki dedirtmiyorum :/

bi ara yakalanmıştım o hastalığa ama şu anda kurtuldum (: Sadece ilgimi çeken ve merak ettiğim kitapları alıyorum.

e-kitaptan haberi olmayan kitap kokusu fetişistlerinin deliliği.

Geri