Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak şimdi sen yazıları okumadın ki git ilk sayfadaki sayfada ne yazıyor hadi kıskandıklarım vardı ya
:zuha::zuha:
Ya ben kaç saattir kopuyorum sen biliyor musun
Ama boşta kalanlar var bak :dusun:
:zuha:
Perii bak şimdi, ya o 2 kişi bizim ilgi alanımıza girmişse ne olucak yani :dusun:
Şimdi kimi yolucaksın yani :dusun:
Hem profilde yazışmayın burda yazışın biz de görelim demi :dusun: Anlayalım yani :dusun:
ide@list sen kıskanmıyor musun periyi :dusun:
Biz hep profilde yazısırızki başka yerde adımızı duyamazsınzıbunuda açmak istedim başka kişiyle dost arkadaş olmasınlar ikis diye
o beni kıskanmıyor malesef
manga hiç kıskanbmaz
![]()
BİR DAKİKA BİR DAKİKA BURADA BİR OLAY VAR
Sonya nasıl yani kıskanması normal :dusun:
Bir şey mi var, bir şey mi imasında bulunuyorsun
Yoksa Perii ve @@ide@list :dusun::srl::dusun:
:dusun:
Nasıl duymayız, artık tüm forum biliyor :karaoke: İlan oldu ilan :zuha: Herkes okudu tehditlerini ne diyorsun sen :zuha:
:dusun:Neden kıskanmıyorlar, sence neden:dusun:
idealistle sevgili oldumuzu nerdne çıkardın he
Uyyormusun Ukalacım uyannnnnnBİR DAKİKA BİR DAKİKA BURADA BİR OLAY VAR
@Sonya nasıl yani kıskanması normal :dusun:
Bir şey mi var, bir şey mi imasında bulunuyorsun
Yoksa @Perii ve @@ide@list :dusun::srl::dusun:
Nasıl duymayız, artık tüm forum biliyor :karaoke: İlan oldu ilan :zuha: Herkes okudu tehditlerini ne diyorsun sen :zuha:
:dusun:Neden kıskanmıyorlar, sence neden:dusun:
Uyyormusun Ukalacım uyannnnnnla git ilk sayfadan okumadın mı ? ide@liste neler yazmış ,itiraf edilmiş işte herşey
![]()
Nasıl yani ? sen dostunun kimlerle konuşup konuştuğuna nasıl karışabilirsin ki? eğer sevgili değilseniz bukadar müdahale etmene neden sessiz kalıyor ozaman? bukadar sahiplenmenin bence kıskançlıkla artık alakası bile yok
Onlara sormak lazım beni nedne kıskanmıyorlar diyeyahu biz sevgili değiliz idealistle o benim dostum da
idealistle sevgili oldumuzu nerdne çıkardın hesevgili olmamız için ilk onu görmem lazım
sevgili olunca ayrılırsak sonra bir daah eskis gibi olamayız
Benim dostum o
![]()
ide@list işi bitince cevap verecek
Nasıl yani ? sen dostunun kimlerle konuşup konuştuğuna nasıl karışabilirsin ki? eğer sevgili değilseniz bukadar müdahale etmene neden sessiz kalıyor ozaman? bukadar sahiplenmenin bence kıskançlıkla artık alakası bile yokhani Sevgili olsanız anlardım kusura bakma Perii.
Yok değiliz ya notumu okumadınız mı
Kız kaç saattir dostuz diyor :dusun:
Nasıl inanayım sevgili olduklarına, bak hala dostuz diyor:dusun:
Hem idealist sevgili olsa, Manga ile samimiyetine nasıl bakar ki :dusun:
Bence değiller
Yoksa öyleler mi
Kız kafam karıştı :haha:
Yok rekoru geçemedik 51 misafir okumuştu geyikteki sohbeti :pKonuyu Toplam 15 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)
konu patladı :zuha::zuha:
Hiç bir itiraf bu kadar sansasyonel olmadı:kiki:
Perii varya dostluğun ve kıskançlığında ünlülerin haberlerini bile geçtin:zuha::zuha::zuha:
Senin mi benim mi kafam karıştı ukalacım :dusun:yavv en çok bu konuda benim kafam karıştı biri beni aydınlatsın :lutfen:
Kız kaç saattir dostuz diyor :dusun:
Nasıl inanayım sevgili olduklarına, bak hala dostuz diyor:dusun:
Hem idealist sevgili olsa, @Manga ile samimiyetine nasıl bakar ki :dusun:
Bence değiller
Yoksa öyleler mi
Kız kafam karıştı :haha:
Senin mi benim mi kafam karıştı ukalacım :dusun:yavv en çok bu konuda benim kafam karıştı biri beni aydınlatsın :lutfen:
Tamam anladım
Şimdi bak @Sonya 'cığım
@Manga ile @ide@list , @Perii nin himayesindeler. Kimse onlarla görüsmesin bir şey olmasın diye zamanında @Perii bu konuyu açmış
Şimdi de yeni arkadaşlarını eklemişti.
Ama esas kahramanlar 2 kişi
Yani kısaca @Perii diyor kiDokunmayın dostlarıma yakarım diyor :zuha:
Ayrıca hemen açıklayım onu da![]()
Gündemde olan o iki kişi de hallerinden memnunlar olan @Perii ciğime oluyor.
Sen ne kadar karışamazsın desende, onlar bundan memnunlar
Bize de ne düşer kuzum sen anladın beni :zuha::zuha::zuha:
:haha::haha::haha::haha:
Sevgili olmadığımızı söyleyip duruyoruz, yeterince açık değilmi, sevgili geyik sakinleri, sevgili olsak Perii'yi Perii'den fazla kıskanırdım hanımlar...Erkek yoktur herhalde içinizde, bayanların merakı çok böyle geyiklere...:zuha:
Şimdi bak Sonya 'cığım
Manga ile @ide@list , Perii nin himayesindeler. Kimse onlarla görüsmesin bir şey olmasın diye zamanında Perii bu konuyu açmış
Şimdi de yeni arkadaşlarını eklemişti.
Ama esas kahramanlar 2 kişi
Yani kısaca Perii diyor kiDokunmayın dostlarıma yakarım diyor :zuha:
Ayrıca hemen açıklayım onu da![]()
Gündemde olan o iki kişi de hallerinden memnunlar olan Perii ciğime oluyor.
Sen ne kadar karışamazsın desende, onlar bundan memnunlar
Bize de ne düşer kuzum sen anladın beni :zuha::zuha::zuha:
:haha::haha::haha::haha:
kız ne güzel açıklamışsın yahu
Tamam anladımbu konu iyice Brazilya dizisine dönüşmeden ben bu konudan kendimi men ediyorum ukalacım sende kendini kurtar bence:lutfen: başım ağrıdı:dusun:![]()