Kıskançlık itirafım değil hatta itiraflarım :)

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buldunuz tabii malzemeyi, çok kürk çıkartaçaksınız siz bu topikten...:zuha:

Laa Perii ide@list'le aranızda olanıda daha yeni çaktım hani hemen açıklicaktın :D küstümm:hih:

Hadi biri ide@list kıskanıyorsundur doğal olarak diğeri kim ?:D
Bak şimdi sen yazıları okumadın ki git ilk sayfadaki sayfada ne yazıyor hadi kıskandıklarım vardı ya :D ha orada oku bakalım diğer kimmiş :D Benim gizlim aklım mı var :D arkadasız biz ki :D

:zuha::zuha:

Ya ben kaç saattir kopuyorum sen biliyor musun

Ama boşta kalanlar var bak :dusun:

:zuha:

Perii bak şimdi, ya o 2 kişi bizim ilgi alanımıza girmişse ne olucak yani :dusun:
Şimdi kimi yolucaksın yani :dusun:

Hem profilde yazışmayın burda yazışın biz de görelim demi :dusun: Anlayalım yani :dusun:

ide@list sen kıskanmıyor musun periyi :dusun:

Biz hep profilde yazısırızki başka yerde adımızı duyamazsınzı :D bunuda açmak istedim başka kişiyle dost arkadaş olmasınlar ikis diye :D o beni kıskanmıyor malesef :( manga hiç kıskanbmaz :D

BİR DAKİKA BİR DAKİKA BURADA BİR OLAY VAR

Sonya nasıl yani kıskanması normal :dusun:
Bir şey mi var, bir şey mi imasında bulunuyorsun

Yoksa Perii ve @@ide@list :dusun::srl::dusun:

Biz hep profilde yazısırızki başka yerde adımızı duyamazsınzı :D bunuda açmak istedim başka kişiyle dost arkadaş olmasınlar ikis diye :D o beni kıskanmıyor malesef :( manga hiç kıskanbmaz :D

:dusun:

Nasıl duymayız, artık tüm forum biliyor :karaoke: İlan oldu ilan :zuha: Herkes okudu tehditlerini ne diyorsun sen :zuha:

:dusun:Neden kıskanmıyorlar, sence neden:dusun:

Hayy allahım Perii ide@list'le hadi ilişkiniz var onu kıskanmanda hiç bi anormallik yok,ama Manga'yı kıskanma bence arada ide@list var bide o böyle bi konu açarsa hani o açıdan baktım şimdi :D

Sonya nasıl yani kıskanması normal :dusun:

Yoksa Perii ve @@ide@list :dusun::srl::dusun:

Nasıl duymayız, artık tüm forum biliyor :karaoke: İlan oldu ilan :zuha: Herkes okudu tehditlerini ne diyorsun sen :zuha:

Onlara sormak lazım beni nedne kıskanmıyorlar diye :D yahu biz sevgili değiliz idealistle o benim dostum da

Hayy allahım Perii ide@list'le hadi ilişkiniz var onu kıskanmanda hiç bi anormallik yok,ama Manga'yı kıskanma bence arada ide@list var bide o böyle bi konu açarsa hani o açıdan baktım şimdi :D
idealistle sevgili oldumuzu nerdne çıkardın he :D sevgili olmamız için ilk onu görmem lazım :D sevgili olunca ayrılırsak sonra bir daah eskis gibi olamayız :D Benim dostum o :)

@Sonya nasıl yani kıskanması normal :dusun:

Yoksa @Perii ve @@ide@list :dusun::srl::dusun:

Uyyormusun Ukalacım uyannnnnn :D la git ilk sayfadan okumadın mı ? ide@liste neler yazmış ,itiraf edilmiş işte herşey:D

Uyyormusun Ukalacım uyannnnnn :D la git ilk sayfadan okumadın mı ? ide@liste neler yazmış ,itiraf edilmiş işte herşey:D

Kız kaç saattir dostuz diyor :dusun:
Nasıl inanayım sevgili olduklarına, bak hala dostuz diyor:dusun:
Hem idealist sevgili olsa, Manga ile samimiyetine nasıl bakar ki :dusun:
Bence değiller

Yoksa öyleler mi

Kız kafam karıştı :haha:

Onlara sormak lazım beni nedne kıskanmıyorlar diye :D yahu biz sevgili değiliz idealistle o benim dostum da

idealistle sevgili oldumuzu nerdne çıkardın he :D sevgili olmamız için ilk onu görmem lazım :D sevgili olunca ayrılırsak sonra bir daah eskis gibi olamayız :D Benim dostum o :)
Nasıl yani ? sen dostunun kimlerle konuşup konuştuğuna nasıl karışabilirsin ki? eğer sevgili değilseniz bukadar müdahale etmene neden sessiz kalıyor ozaman? bukadar sahiplenmenin bence kıskançlıkla artık alakası bile yok :) hani Sevgili olsanız anlardım kusura bakma Perii.

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)

konu patladı :zuha::zuha:

Hiç bir itiraf bu kadar sansasyonel olmadı:kiki:

Perii varya dostluğun ve kıskançlığında ünlülerin haberlerini bile geçtin:zuha::zuha::zuha:

Nasıl yani ? sen dostunun kimlerle konuşup konuştuğuna nasıl karışabilirsin ki? eğer sevgili değilseniz bukadar müdahale etmene neden sessiz kalıyor ozaman? bukadar sahiplenmenin bence kıskançlıkla artık alakası bile yok :) hani Sevgili olsanız anlardım kusura bakma Perii.
ide@list işi bitince cevap verecek :) iki kişiyi kıskanıyorum iyiki iki kişiyi kıskanıyorum yoksa idealistle sevgili ederdiniz biz :D

Hem idealist sevgili olsa, Manga ile samimiyetine nasıl bakar ki :dusun:
Bence değiller

Yoksa öyleler mi

Yok değiliz ya notumu okumadınız mı :D Ben kıskanırım arkadasımıda kıskanırım :D Ya sanki kardeşini annesini baabsını kıskanan yok bende arkadasımı kıskanıyorum :D

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)

konu patladı :zuha::zuha:
Yok rekoru geçemedik 51 misafir okumuştu geyikteki sohbeti :p

Hiç bir itiraf bu kadar sansasyonel olmadı:kiki:

Perii varya dostluğun ve kıskançlığında ünlülerin haberlerini bile geçtin:zuha::zuha::zuha:

Evet ya forum duydu gelecek üyelerde duymuş oldu ne güzel işte :p

Hem idealist sevgili olsa, @Manga ile samimiyetine nasıl bakar ki :dusun:
Bence değiller

Yoksa öyleler mi

Senin mi benim mi kafam karıştı ukalacım :dusun:yavv en çok bu konuda benim kafam karıştı biri beni aydınlatsın :lutfen:

Senin mi benim mi kafam karıştı ukalacım :dusun:yavv en çok bu konuda benim kafam karıştı biri beni aydınlatsın :lutfen:

Şimdi bak Sonya 'cığım

Manga ile @ide@list , Perii nin himayesindeler. Kimse onlarla görüsmesin bir şey olmasın diye zamanında Perii bu konuyu açmış

Şimdi de yeni arkadaşlarını eklemişti.

Ama esas kahramanlar 2 kişi :D

Yani kısaca Perii diyor ki :D Dokunmayın dostlarıma yakarım diyor :zuha:

Ayrıca hemen açıklayım onu da :D
Gündemde olan o iki kişi de hallerinden memnunlar olan Perii ciğime oluyor.

Sen ne kadar karışamazsın desende, onlar bundan memnunlar

Bize de ne düşer kuzum sen anladın beni :zuha::zuha::zuha:

:haha::haha::haha::haha:

Şimdi bak @Sonya 'cığım

@Manga ile @ide@list , @Perii nin himayesindeler. Kimse onlarla görüsmesin bir şey olmasın diye zamanında @Perii bu konuyu açmış

Yani kısaca @Perii diyor ki :D Dokunmayın dostlarıma yakarım diyor :zuha:

Gündemde olan o iki kişi de hallerinden memnunlar olan @Perii ciğime oluyor.

Tamam anladım
blink.gif
bu konu iyice Brazilya dizisine dönüşmeden ben bu konudan kendimi men ediyorum ukalacım sende kendini kurtar bence:lutfen: başım ağrıdı:dusun:

Sevgili olmadığımızı söyleyip duruyoruz, yeterince açık değilmi, sevgili geyik sakinleri, sevgili olsak Perii'yi Perii'den fazla kıskanırdım hanımlar...:D Erkek yoktur herhalde içinizde, bayanların merakı çok böyle geyiklere...:zuha:

Sevgili olmadığımızı söyleyip duruyoruz, yeterince açık değilmi, sevgili geyik sakinleri, sevgili olsak Perii'yi Perii'den fazla kıskanırdım hanımlar...:D Erkek yoktur herhalde içinizde, bayanların merakı çok böyle geyiklere...:zuha:

Konusma konusma sende az anasinin gözü degilsin seninde merakin olmasa veya hosuna gitmese böyle eglenmezsin:haha:

Sayenizde eğlenceli hal aldı arkadaşım...:D

Şimdi bak Sonya 'cığım

Manga ile @ide@list , Perii nin himayesindeler. Kimse onlarla görüsmesin bir şey olmasın diye zamanında Perii bu konuyu açmış

Yani kısaca Perii diyor ki :D Dokunmayın dostlarıma yakarım diyor :zuha:

Gündemde olan o iki kişi de hallerinden memnunlar olan Perii ciğime oluyor.

Tamam anladım
blink.gif
bu konu iyice Brazilya dizisine dönüşmeden ben bu konudan kendimi men ediyorum ukalacım sende kendini kurtar bence:lutfen: başım ağrıdı:dusun:
kız ne güzel açıklamışsın yahu :D aynen memnunlar olan cidden bana oluyor :D idealist daha üzmeyecekmiş beni zaten :srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri