Kıskançlık itirafım değil hatta itiraflarım :)

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak ben senin yerinde olsaydım @Perii ye kızardım.İmzasında senin adın neden yok :hih: O kadar kıskanıyor da

(nasıl kışkırtıyorum ama :zuha:)

:dusun:

Sen caymazsın ya

:D
O değil de pm hakkımı da söyle bari :zuha:

Ayy koptum :haha:

Ne diyorsun sen:dusun:
Bak sen bak bak bak :pat:
Hiç utanmadın mı 5 kişi bi de :icon_yillarcaezildi
Manga çabuk gel buraya hesap ver :icon_yillarcaezildi

:haha::zuha::zuha:

pm yok ama manga yazıyor ki gene yazma desemde yazar idealist sözümden çıkmıyor genelde :) farka bak :D imza değilde bana bir avatar bulabilir misin 2 erkek bi kız avatarı lazım bana :D ama güzel olsun :D

pm yok ama manga yazıyor ki gene yazma desemde yazar idealist sözümden çıkmıyor genelde :) farka bak :D imza değilde bana bir avatar bulabilir misin 2 erkek bi kız avatarı lazım bana :D ama güzel olsun :D

nasılda beni tanıyor :srl: yazarım tabi ki de :D azcık kızıyon ama onlarda arkadaşım :lelele:

Perii sSana 3 erkek 1 kız avatarı bulmak lazım
Malum senin de sevgilin olursa ne olacak :D

@Perii öyle böyle değil yani konuya değil de @Sonya @Başak Ve Sen arasında geçen konuşmalara çok güldüm.
Hatta koptum kahkaha attım
:zuha::zuha:

Hele @Santiago yorumuna yıkıldım :haha:

Seven insan kıskanır yahu :cici: Ama sık boğaz ettiğin için onlar seni kıskanacak zaman bulamıyorlar:dusun: Sen de onlara biraz mesafeli davran bak nasıl geliyorlar :zuha:

Koptum yemin ederim hala gülüyorum :zuha:

Eğer patrondan azar işitirsem bende seni kıskanacağım @Perii :zuha:

Beni kıskanma ihtimalin % kaç :dusun:

Ayrıca hep (1 kişi hariç) erkekleri kıskanmışsın :icon_yillarcaezildi:hih::icon_yillarcaezildi:hih::icon_yillarcaezildi
Bu konuyu nerden buldun arşivlere mi dalış yaptın ne :D biz bu konuyu unutmuştuk bile:dusun: ama bizim Perii çok matrak kızdır gördüğün gibi:D

Söylemek baskaaa izin almak baskaa tabikide haber verir Pericim ben evleniyorum Nikahima beklerim felan:haha:
LaL ide@list canım öyle birşey yapar mısın sen :) Yapmaz o beni çok ama çok sever dimi canım :) Evlenmek istemediğini duydum agzından hem :D

Sonya teşekkür ederim :p Kıskanıyorumu gostermek istedim ukala sözelere ayrıca 2 kişiyi ekledim :p

ide@list buna bi yorum yapması lazım yoksa Perii kıyameti koparır :D evet @LaL canına susamadı bencede:D

Bu konuyu nerden buldun arşivlere mi dalış yaptın ne :D biz bu konuyu unutmuştuk bile:dusun: ama bizim Perii çok matrak kızdır gördüğün gibi:D

:haha:

Peri ve kıskançlık diyince bakayım dedim :zuha:
Bakmaz olaydım, herkes Perii ye aitmiş meğer

Bilmez olaydım :zuha:

@LaL @ide@list canım öyle birşey yapar mısın sen :) Yapmaz o beni çok ama çok sever dimi canım :) Evlenmek istemediğini duydum agzından hem :D

@Sonya teşekkür ederim :p Kıskanıyorumu gostermek istedim ukala sözelere ayrıca 2 kişiyi ekledim :p

:haha::haha:

Perii sen arkadaşın olmadan önce sorguya çekiyorsun değil mi erkekleri :zuha:

2 Kişi kim kız :zuha:

Az yavaş ol

Erkek kalmayacak forumda :zuha:

Yangına körükle gitmek denir buna...:D:D

Bakmaz olaydım, herkes @Perii ye aitmiş meğer

@Perii sen arkadaşın olmadan önce sorguya çekiyorsun değil mi erkekleri :zuha:

Az yavaş ol

Hahaa koptum allah kahretmesin seni emi,evet bulmaz olaydın bu konuyu :haha:

Rüzgara karşı şey etmeyin yaaa...:zuha:

ide@list buna bi yorum yapması lazım yoksa Perii kıyameti koparır :D evet @LaL canına susamadı bencede:D

Yok bana profilde yazıyor ki :p kızmam buraya yazmadı diye neden kızım ona :p

Bakmaz olaydım, herkes Perii ye aitmiş meğer

Perii sen arkadaşın olmadan önce sorguya çekiyorsun değil mi erkekleri :zuha:

Az yavaş ol

sonyaya söyledim onu ben :D bu konu çok önceydi :D suan sadece iki kişiyi kıskanıyorum :) sevdim insan çok ama kıskanmam onları :D

Yangına körükle gitmek denir buna...:D:D

Canım yazabilirsin yorum ki evet sen nedne yorum yazmıyorsun kızmam üzülmem canım neye kızdımı biliyordun senki :)

Hahaa koptum allah kahretmesin seni emi,evet bulmaz olaydın bu konuyu :haha:

:zuha::zuha:

Ya ben kaç saattir kopuyorum sen biliyor musun

Ama boşta kalanlar var bak :dusun:

sonyaya söyledim onu ben :D bu konu çok önceydi :D suan sadece iki kişiyi kıskanıyorum :) sevdim insan çok ama kıskanmam onları :D

Canım yazabilirsin yorum ki evet sen nedne yorum yazmıyorsun kızmam üzülmem canım neye kızdımı biliyordun senki :)

:zuha:

Perii bak şimdi, ya o 2 kişi bizim ilgi alanımıza girmişse ne olucak yani :dusun:
Şimdi kimi yolucaksın yani :dusun:

Hem profilde yazışmayın burda yazışın biz de görelim demi :dusun: Anlayalım yani :dusun:

ide@list sen kıskanmıyor musun periyi :dusun:

Laa Perii ide@list'le aranızda olanıda daha yeni çaktım hani hemen açıklicaktın :D küstümm:hih:

Hadi biri ide@list kıskanıyorsundur doğal olarak diğeri kim ?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri