Kişisel sayfa başlıklarıyla laf sokma

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
eskiden ben de yapardım. Artık +18 oldum büyüdüm olgunlaştım yapmıcam :))))

Her Gün Farklı Olaylar
Sözler
Kıçımdaki Sesler
Var Bir Yaşanmamışlık
Avazım çıktığı kadar susuyorum...

can yücel / 1987

Sanatı icra ediyoruz deneme bir ki yoluyla.

Silinmeyecek silinmeyecek üzülmeyin ^^ , konu karşılıklı alıntılaşmaların ve sohbetin çokça olabileceği bir konu olduğundan Serbest Kürsü bölümüne taşındı keyifli forumlar ^^

ben hep kendi başlığıma yazdığımdan beni etkilemeyen durum

meme's, aslında memes yazmam lazımdı ama memeye vurgu yapmak istedim

Oha farkında olmadan kendi kendime laf sokmuşum :asd:

Insanların baska isi gücü kalmamis birbirine laf sokma derdine dusmis şjkdlk

İyiki bi sözlük konusu açtık hemen muhabbet edip serbest kürsüye taşıttırmışınız el birliğiyle. Benimde bir sözlük konum olsun bende sözlükte konu açayım anne benim sözlükçülerden eksiğim ne diyordum sağolun. Hemen kişisel sayfa başlığına "sollama beni sollarım seni, sevene can feda sevmeyene elveda" başlıklı bir konu açıyorum ve kınıyorum hepinizi.

İyiki bi sözlük konusu açtık hemen muhabbet edip serbest kürsüye taşıttırmışınız el birliğiyle. Benimde bir sözlük konum olsun bende sözlükte konu açayım anne benim sözlükçülerden eksiğim ne diyordum sağolun. Hemen kişisel sayfa başlığına "sollama beni sollarım seni, sevene can feda sevmeyene elveda" başlıklı bir konu açıyorum ve kınıyorum hepinizi.

Asdfisja :D :haha:
Kanka konuyu ben taşıttım onlara vurma bana vur

"Düşün ki o bunu okuyacak"a kıyasla daha estetize edilmiş, daha özenli ve hedefe daha iyi nişan alan cümleler dizisi. Ama acı içinde kıvrandığını resmeden başlıklar daha ilginç geliyor.

Benkinin baslığını unuttum lakin.muthemelen eski sevgilimedir

Geri