Kişisel sayfa başlıklarıyla laf sokma

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Böyle fantezi mi olur? :T:

sürekli karşıda kusur arayıp laf sokmak yerine 5 dakika düşünüp acaba ben gerizekalımıyım diye düşünseler herşey düzelecek gibi

gözün çıkmasın emi massmavi derken kime ne lafını sokmuşum

laf sokma neyse de göze sokma durumu çok mevcut... itici oluyosunuz birileri görsün öğrensin bilsin derken

dönerci kedi

Nasıl bir forumsak zaten bi eksiğimiz oydu kişisel sayfa başlığıyla laf sokma. Bazılarınız kaosla besleniyorsunuz resmen ondan hep bunlar :d

Massmavi - Günaydın yeni gün - Bazen nefes almak değildir yaşamak - Harikatür - Vakitsiz - Ben öldüm - Başkasını hissettikçe, kendime bağırıyorum

Bir karakter olman, bir karakterin olduğun anlamına gelmiyor -

em besil, em besili - ahshddhjjshdjakansjs

Yalnız @Arpes ile @Embesil güzel laf sokmuş.

Artık buraya üye olan bir grup insanın sadece laf sokmak amacı ile üye olduğunu düşünür oldum =) Kimisi eski sevgilisine kimisi eski arkadaşına laf sokmak için konu açıyor ya da yorum yapıyor gibi. Bırakın yahu herkes olduğu yerde mutlu olsun .Bu kadar kasmayın kendinizi :)

Akıllara zarar bir yöntem.

Hmm hiç aklıma gelmemişti dur ben bunu bir düşüneyim .p

Bana kişisel sayfasında laf sokan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun:p

Ha bir de Nutella kavanozuna düşen çilek var. Sanırım o kişisel sayfa değildi ama onda kimin çilek kimin nutella kimin kavanoz olduğunu merak etmiyorum değilim :haha:

Şimdi Bahane Sözlük Kuralları diye silinecek ama :(

Bari Çilek kim onu öğrenseydim :D

"Tanrım seninle biraz konuşmak istiyorum "

Bunu üstüne alınan carpilir çok net.:D

Bahane Sözlük başlıkları ile laf sokma daha güzel olurdu sanki :)

Geri