Kışın Güneş Gözlüğü Kullananlar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
güneş gözlüğü sadece yazın mı takılırmış? hayır efendim kış dahil her mevsim takılır. öyle ki daha evden adımını atar atmaz gözleri rahatsız olan insanlar mevcut. hele kışın karın yansıttığı ışın güneşten bile daha etkili olabiliyor.
-açık hava hassasiyeti bende de mevcut. gözlüklerim her daim çantadadır. rahatsızlık hissettiğim an çıkarır takarım

Ben yazın bile zor takıyorum :|

Yaz kış demeden güneş ışınları her daim gözümüze temas eder böyle basit bir gerçeği bilmiyor olmak tuhaf doğrusu. Ayrıca açık havada bile güneş gözlüğü takılabilir zira bazı gözler beyaz ışıktan nefret eder. Araba kullanırken de kolaylıktır. Asıl görgüsüzlük kışın da güneş gözlüğü takılabileceğini bilmemek bence

Araç kullanırken ben kullanırım ışık gözümü alıyor

Gözlerinde herhangi bir rahatsızlık olduğu için takmış olma ihtimallerini düşünerek yadırgamam

Kar üzerinde uzun süre yürünecekse takılmalıdır. Zira parlayan kar gözleri ağrıtabilir.

Gözleri renkli olan kişilerin daha hassas olduğu bi gerçektir bu durumda en ufak bir güneş isinina maruz kalmamak için yaz kış gözlük kullanması kaçınılmazdır.
Sabah işe gözlüklü geldiğim den şu an pencereme vuran güneş ışığı yüzünden resmen can cekisiyorum da yazıyorum.

Bknz: ışığın gözlere zarar vermesi.

Unutmazsam eğer güneşli havalarda yaz kış takarım. karlı havada da takılması taraftarıyım.
Gözler vücudumuzun en hassas yeridir,aksesuar kullanmayı sevmekten ziyade göze bir çeşit bakım şekli de diyebiliriz..

Kışın güneş çıkıyo diye yüzümüze bilmem kaç faktör krem kullanıyorsak, gözlük takmamızda da bi sıkıntı olmamalı -)

Güneş olmayan ortamlarda takıldığında itici duruyor.

4 mevsim güneş gözlüğü takanlar var sen ne diyorsun.

Kışın güneş olmuyor mu yani=) isteyen gece takar herkesin kendi tercihi

Geri