Kışın Güneş Gözlüğü Kullananlar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kışın Güneş Gözlüğü Kullananlar

Artistlik Yaptıklarını Sanıyorlar , Düpe Düz Görgürüsüzlük.

mevsimin geçtiğini bile anlayaman bi zihniyet

Bunun sorgulamasını yaptığım bir gün,yanımda bulunan bir kız arkadaşım bana ; 'Kışın da güneş çıkıyor sonuçta ve adını yaz gözlüğü değil,güneş gözlüğü koymuşlar.' dedi.
Takıyorlar efendim,durduramıyoruz.

Yine dua edin dışarda takıyorlar. Bi de bunların evin içinde, ayna karşısında fotoğraf çektireni var. :kiki:

güneş gözlüğü, gözleri güneşten korumak için yapılmış bir araçtır. yani bu demek oluyor ki mevsim şartları ne olursa olsun güneşli her havada takılabilir.

mevsimin önemi yok.
havada güneş var ise
hele bir de o gözlükler numaralı ise.
takılabilir.

benim gibi açık hava ya karşı hassas olan gözlere doktor tavsiyesidir. Görgüsüzlük kısmı tartışılır.

Gözlerinde olan problemler yüzünden kara bakamayan kişiler tanıdığım için çok görülmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Korumadır güneş gözlüğü, güneş ışınları kışın daha çok zarar verir kara yansıyan güneş ışınları direkt göze geldiğinde daha rahatsız edici olabiliyor.
Kış memleketinde olmanın düşündürücü tarafları :cici:

Görgüsüzlük kısmı ayrı tabi evde bile takan zihniyet var :/

* Kış güneşi de var yakıyordur belki.

* Adı üstünde güneş gözlüğü ; kış veya yaz gözlüğü değil.

Sezon sonu alınan gözlük

Kış gözlüğünü bilmeyen insanların aşalıyıcı bakışlarına maruz kalabilirsiniz.

hep ön yargıyla yaklaşıyor gördüğümüz zaman aa görgüsüz falan diyebiliyoruz belki gözünde rahatsızlık vardır belki dayak yemiştir gözü mosmordur ama ilk akla gelen aa bak görgüsüz

Gunes olmadigi zaman takanlari anlamiyorum ama bazen kış güneşi çıkıyor o yaz gunesinden de etkili oluyor renkli bir göz ise elin gözünün önünde yürümeye mahkumsundur.

Kışın güneş gözlüğü kullanılır, kış diye güneş ışınları aşağıya inmeyi kesmiyor.
Özellikle astigmat hastalarının tercihi olabilir.
Gayet şıktır görgüsüzlük değildir.

Her daim güneş onlarla beraber galiba. Saçmalık.

Güneş olduğu sürece sıkıntı yok.Güneş gözlüğü güneşten korunmak için çünkü.
Ama günesşiz havalarda yahutta evde takanlara görgüsüz denilebilir.

Yaşadıgım yer itibariyle kış mevsimindede güneş gözlüğü kullanmak gayet normal bir durum :)

ki$ bilem olsa kar bile yagsa azicik gune$ ciksa ben yuruyemem yolda gozlerimden oturu,
ya kisip kisip anca ayagimi gorcek kadar gozlerim acik kalir yada deli gibi iki elimi siper alirim,
bu gibi durumlarda takmak cok normal, ama tabi on yargili olanlarimiz var dunya'nin her yerinde,
aaa bak $una gune$ gozlugu takmi$ kar yagiyo <<< gibi laf edelerde var,
asil gorgusuz bunlar gozluk takanlar diyil ^_\

Vakti zamanında Tarkan'ın söylemiş olduğu " Kış Güneşi " şarkısını beyinleri yerine başka yerleriyle dinleyip değerlendiren kartvizit kümesi grubu .. ( sözüm artislik için takanlara )

Geri