Kışın Gezilecek Şehirler?

• Kullanıcı Mueddeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Kars - Digor

Hakkari
Van

Kayak olmayacaksa Sirince olabilir, cok sevimli yer orasi yaz kis insan olur.

Ankara'ya ugrarsaniz haber ver Beypazari'na goturelim sizi.

Antalya dersen iki yer yazicam Side ve ozellikle Adrasan kafa dinlemeye cok musait.

Ve Kapadokya olabilir ben haziranda gidecem.

Canakkale Asos da iyidir.

Hadi son bir tane daha yazayim Buyuk ada.

Sirinceyi duydum aklimda evet, Ankaraya geldik lakin cok gezemedik.Kapadokya'ya bahar ya da yaz gibi düşünüyoruz biz de.Seçenek çok diye karar veremiyorum zaten , bir yerden başlamak lazim tabi.

Kayak yapamayacaksan kayak olan yerleri kafadan ele kışın çünkü görülcek başka yerleri olmuyor. Bursa- Kars- Erzurum- Ilgaz buraları boşver.

Madem kışın geziyorsun karda olsun diyorsan en iyi yer Kapodakya.

Antalya- İzmir buralarda kar olsa ne olacak olmasa ne olacak. Antalya ki kış sezonu ful ölüdür. Doğru düzgün açık yer bile olmuyor. Merkez dışında görülcek pek yer yok. ve birçok yer tamiratta. Üç gününe acırsın.

Doğu desen doğuda çalışan biri olarak diyorum. Yollar hem kardan hem terörden gidilecek gibi değil. Ve akşam sekiz olunca doğuda hayat bitiyor. Heryerde bulabileceğin monoton bir hayat başlıyor.

Karadenizde bir yere gideceksen Karadenizide yazın görülmesi gerek yeşilliğinden dolayı.

Bu kış İzmirde bulunduk Antalyada bulunduk Fethiyede bulunduk içler acısı 3 günün boşa gider.

Kapadokyayı yazın görmek istediğinde kalabalıktan dolayı göremiyon keyif fazla alamıyon. Kışın biraz sakin ama yine hayat oluyor.

Antalya merkeze takılıp kalacaksınız. Alanyaymış, kemermiş, manavgatmış geç gitsin.

İzmir şirince ilk gittiğinde hoşuna gidecek. Küçük bir yer bir iki resim çekinip aynı gün döneceksin. yaklaşık dört saatini alacak. geri kalan vakit günü öldürmene sebep olacak. Bide şarapta içmiyorsan Şirinceye pek uğramanında mantığı yok. Kumda kahveside pek iyi değil.

Kayak değildi niyetimiz evet bu konu zaten önceki yılın konusuydu lakin aynı durum yine geçerli =)Sadece yaz değil kış da tatil amaçlı gezmek istiyoruz. Kayak istediğimiz zaman yapabiliyoruz zaten kar da önemli değil güzel yerler olsun kâfi demiştik. Aslında bir plan yapıp ona göre hareket etmek daha iyi:)Çoğu yerler yaz geldiğinde çok güzel oluyor, kışın durum nedir diye merak ettim bu sebeple fikir almak istedim.Teşekkür ederim fikir veren arkadaşlara.

Kapadokya ♡ allahım o nasıl bi güzellik manzara harika balonlar ve kar.

Bunun dışında; Kars'a gidecektim kısmet olmadı kış memleketi çok güzel.
Palandöken kayak için harika,
Eskişehir buz ama Odunpazarı çok güzel .

Evet evet evet ama çok pahalı aradım fiyat istedim euro üstünden söylüyorlar :(
Rox Kapadokya da gözüm var orada kalmak istiyorum bi de museum Otel :u1: (reklam gibi oldu ama :D)

Balon desen asgari ücretten daha pahali :(

Otel aramana gerek yok evin anahtarı verebilirim :D balona gelincede yardımcı olabilirim zamanını söylersen :D

Geri