Kısaydı Cümlelerim.

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen yağmur çok sessiz yağıyor ya hani, hatta bazı şarkıları dinlerken sesini ne kadar açarsan aç kısık kalıyor, yetmiyor; işte o zaman anlıyorum ki, kaçmak istediğim o anki sessizlikten beni sadece senin sesin kurtarabilir.

Sesini duymadan geçen bilmem kaçıncı gün.

Artık saymıyorum.
Sayamıyorum.
Ben senin aklının ucundan bile geçmezken, sen nasıl aklımı başımdan alabiliyorsun.
Anlayamıyorum.
Eskisi gibi anlamaya çalışmıyorum da zaten.
Ben sadece özlüyorum.
Sadece bekliyorum.

Özlemek, zaman geçtikçe daha çok acıtıyor.
Beklemek, her geçen gün daha çok bitiriyor.​

Bir erkek için huzur, sevdiği kadının başını göğsüne yaslamak,birlikte uyumaktır. Bir kadın için huzursa sevdiği adamın göğsüne yatıp kalp atışlarını usul usul dinlemektir, onu uyurken sevebilmektir.

tumblr_lpo8z0BKaA1qmsx7jo1_500.jpg

Kadın: Bana neden öyle baktığını söylermisin?
Adam: Bilmiyorum.
Kadın: Tamam anladım
Tanışmak istiyorsun.
Numaramı isteyeceksin
Aramanı bekleyeceğim.
Sen hemen aramayacaksın.

Sonra arayacaksın. Birlikte birşeyler yapacağız.
Sevgili durumları filan.
Sen sıkılacaksın. Ayrılmak isteyeceksin.
Ben iyice bağlanmış olacağım.
Sen gideceksin.
Ben günlerce ağlayacağım.
Hiç gerek yok. Biliyorsun değilmi?
Adam: ….​

tumblr_ls36picIk11ql6bwlo1_500.gif

Onunla yağmurun altında ıslanamadıktan sonra ne önemi var mevsimlerin değişmesinin.

Ona dokunamıyorum. Dilediğimce sarılamıyorum. Öpemiyorum. Düşündüklerimi söyleyemiyorum. Kokusunu bilmiyorum. Yanında uyumuyorum. Ellerini tutamıyorum. Ama onu seviyorum. Onu sevmek için bir nedenim yok olsaydı anlamı kalmazdı. Onu sadece seviyorum. Bazen acı verse de onu sevmekten vazgeçmek istemiyorum.

tumblr_lnepb2Opwe1qheahqo1_500.jpg

Aramıza biri girecekse eğer bunun minik elleri olan sevimli bir kız olmasını isterim.

tumblr_lo6s2dYPo41qezjdpo1_500.gif

“Kendine iyi bak” derler ve giderler.

oyy kıyamam nasılda ağlıyor :p​

O ağlamaz değil mi? O güçlüdür o hep dik durur. O ayrılık arkasına üzülmez yada gözyaşı dökmez. O kalpsiz değil mi? Sevebilir ama üzülemez, gülebilir ama ağlayamaz. Neden çünkü o Erkek değil mi? onun üzülmeye hakkı yok.

İnsanlar; Fena bir şey yapmakta olduklarını hissedecek olurlarsa, mutlaka en evvel vicdanlarını susturacak bir sebep bulurlar.

HaLit Ziya UşakLıgiL.

Canlı olan hiçbir şeyi sevmemeliyiz.
Ayrılınca.. işte o zaman üzülürsün. Öyle üzülürsün ki ölürsün.
Ölümlü hiçbir canlıyı ölesiye sevmemelisin.
O ölür, sonra sen de ölürsün.

“Gördüğün ve tanıştığın her kadına eşit davran, insanca, ezmeden, tıpkı kendi kız kardeşine davranılmasını istediğin gibi.”

Elif Şafak | Şemspare

Yaşananlara dâir söylenmesi gereken çok şey var aslında.
Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatmak kolay değildir.
O kadar çok şey biriktiriyor ki insan!
Kimsenin karşılığında bir şey söylemesi de gerekmiyor.
Oturup uzun uzun anlatmak, ne varsa söylemek yetiyor çok zaman. Karşındaki bir şey sormasa. Yargılamadan, yüzünü ekşitmeden, saate çaktırmadan bakmaya uğraşmadan, dudak bükmeden dinleyiverse, anlatacak o kadar çok şey var ki...

Kalbine girilmesine yasaklar koyan birinin yüreğine sızarsanız eğer, bir mülteci gibi kalakalırsınız...

bAŞKa'

“Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...”

- Şems-i Tebrizi

tumblr_lmwezuBZGA1qezjdpo1_500.gif

Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin.
Çünkü susmuş bir kadın için; bitmişsiniz demektir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri