Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen insanlar seni neden bu kadar çok sevdiğime anlam veremiyorlar.
”Nesi var bunun bu kadar sevilecek?” diye açık açık soruyorlar.
İnsan bildiği sorunun cevabını düşünür mü? Düşünüyorum işte nasıl anlatsam da anlasalar diye. Sonra soruya soruyla cevap vermeyi tercih ediyorum ve bu sefer ben soruyorum ;
-Siz daha önce hiçbirini kirpiklerine kadar sevdiğinizi hissettiniz mi?
Hangi ilaç iyi gelir yürek yarasına, Hangi merhem tüm kırılmışlıklarını onarır, Hangi silgiler siler söz sıyrıklarını? Özlemenin şifası var mıdır? Ya hasretin? İyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın, Özellikle de şimdi, bu yaşlarda. Seni tüm zaaflarınla hatalarınla kabul eden, Tüm korkularınla bilen Hesapsızca ve sorgusuz Şartsız ve koşulsuz, Bencilce olmayan? Benim’den önce senin olan, Onaylamasa da kabul eden bir yumuşaklıkta, Kalbinin içi kadar bir uzaklıkta, Sonuçta değil süreçte iyi gelen, İyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın. Düşüncesi bile gülümseten Omuzlarındaki tüm yüklerinden seni azad eden Keder değil yaşama sevinci veren Tüm yaralarını kendi bile fark etmeden saran İyileştiren iyi gelen sevgilere ihtiyacı var insanın. Beklentileriyle yormayan, fazla soru sormayan, Yanında sen gibi sen olduğun Tüm yanlış bildiklerini unuttuğun Hiçbir hesap yapmadığın yapamadığın İyi gelen iyileştiren sevgilere ihtiyacı var insanın. Seni kalıplar içine sıkıştırmayan Tüm kayıp taraflarını bakışlarıyla bulduran, En beceriksiz taraflarını, Sevimli bir çocuğun yaramazlığı gibi görüp seni sevmeye daha da sarılan, İyileştiren, iyi gelen sevgilere ihtiyacı var insanın.
Mesela uzun bir yolculuğa çıkalım beraber.
En sevdiğim müzik sen ol hiç sıkılmadan her an her saniye dinleyebileyim seni.
Başımı omuzuna yasladığım da hiç uyumadığım kadar rahat uyuyabileyim.
Yanımda güven de hisset kendini hiç olmadığın kadar güven de.
Çünkü biz birbirimize iyi geleceğiz.
Birbirimizin eksik parçalarını tamamlayacağız.