Kısaca Marple

Konu sahibi son olarak 2801 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle uzun uzun tanışmaları , yazmaları, gezmeleri kısacası uzun hiçbir şeyi sevmem o yüzden kısaca tanıtayım -)
24 yaşındayım , örtmenim. Atanamamışlardan tabiki. Bir yıl miniklere ücretli (!) örtmenlik yaptım, bu yılda öyle ya da etüt örtmenliği nasipse.
Hayatım çok karmaşık, sürekli kendi çapımda mücadeleler ile geçti. Yıkılmadım ayaktayım hesabı.p
Doğma büyüme İstanbulluyum , kütükte de bu böyle. Eğitim hayatım da çok şükür burada geçti.
Boş zamanlarımda film izlerim genelde , müzikte ise keskin zevklerim yoktur dahası çok sevdiğim müzikler olmadığı gibi müziksiz yaşayamam diyen bir insan değilim.
Hayatta en değer verdiğim kavram 'insandır.
Genelde herkesle anlaşma kabiliyetim vardır, bir insanı kırmamak için kırk takla attığım olur. Daha da uzatmayayım aklıma da gelmiyor , ben memnun oldum şimdiden .p

Hoş geldin öğretmen hanım. Atanırsın umarım kısa zamanda.

memnun olduk adınızı bahşetmemişssiniz :) Ve fotoğrafınızı merak ediyoruz :P

Hoş geldin örtmenim keyifli forumlar
O değilde forumda örtmen bolluğu var sanki

Hoşgeldin öğretmen hanım,keyifli forumlar dilerim :tatlı:

Koştur koştur son 1.5 ayım sonra 1 sene falan çalışmamayı düşünüyorum yatış :D

Oo çocukların selamı var sağlığına duacılar :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav sen zaten yatmıyor muydun : D Çalıştığını bile bilmiyorum :p Aman aman iyi olsunlar. Bizim çocuklarda ellerinden öper :P

Yav sen zaten yatmıyor muydun : D Çalıştığını bile bilmiyorum :p Aman aman iyi olsunlar. Bizim çocuklarda ellerinden öper :P

Oo senin dünyadan haberin yok :)
Öpcekler tabi abilerinin elini :p
Ben neredeyse 19 aydır izin yapmadan harış harış çalışıyorum bacım ne yatması :D

Oo senin dünyadan haberin yok :)
Öpcekler tabi abilerinin elini :p
Ben neredeyse 19 aydır izin yapmadan harış harış çalışıyorum bacım ne yatması :D

Oooo kanki sen baya baya işinde gücünde bir adamsın desene ya :D Bu iş aşkından ve sabrından dolayı kutluyorum :kop:

hadi gene iyisin bu sene 50 puana düşmüş. Atanırsın artık .

Oooo kanki sen baya baya işinde gücünde bir adamsın desene ya :D Bu iş aşkından ve sabrından dolayı kutluyorum :kop:

Ya iş aşkından yanıp tutuşuyor kül oluyorum ehejeh :)

Yerime bırakıcak işimi yapıcak koca şirkettr kimse yok diye izine çıkamadım sonra kış geldi vs hevesim kaçmıştı bu sene izin kullanıcaktım ekime attım ama iznimi kullanamadan işten ayrılcam :D

Sabrın sonu selamettir ayrıca :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri