Kısa yazılarım

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defalarca şans tanıdığınız, konduramadığınızdan bilinçli bir şekilde salağa yattığınız kişilere karşı artık canınıza tak edip, o kişinin geçebileceği kapıları sonsuza dek mühürlemek kindarlık oluyorsa, kindarım evet.

Kuru bir yaprağın kendini rüzgara bırakıp oradan oraya savrulması gibi bazen her şeyi salıp kendimizi hayatın enerjisine bırakmak gerekiyor.

Tüm kızgınlığım kendime esasında,
Sorguladıkça bu sonuca varıyorum.
Biçtiğim sevgiler,ayarsız fedakarlıklar...
Ah tabii haklısınız.
Sonuçta 'Alnıma silah mı dayadınız?'
Değil mi? : )
Zorla mı istedik,silah mı dayadıkların ardına sığınmaya devam edin; Ta ki belki bir gün elinizdeki her şeyi kaybedip en haz etmediğiniz kişiyle bile bir sohbete hasret kalana kadar.

Elbette farkındaydım.
Elbette yalnızca mutsuz olduklarında kapımı çalacaklardı.
ve yine elbette gözyaşlarını hisseden ben, tereddütsüz açacaktım kapıyı.
Karşılıksız değer verdiğim için değil,yanlış kişilere değer verdiğim için kızgınım.
Kendime.

Farkında olup da farkında değilmiş gibi davranmak var.
Bunu karşı tarafın anlamasını beklerken, ısrarla her iyi niyeti ikiye katlamalı aptal yerine konulmak olarak geri almak var.
Bıktırdınız.

İyi niyetli insanlara yedek gözüyle bakışınızdan bazı mutsuzluklarınız.
Sahi onlar hep var değil mi? bir köşedeler nasılsa; lazım olunca danışılır, konuşulur.Onların görevi hayatınızın sağında solunda bir köşesinde mızmızlanmadan var olmak bazılarınıza göre.
Yazık ki ihtiraslarınız parçalandığında dank ediyor bazı şeyler.
Üzücü değil, hak ediyorsunuz.
Fazlasıyla...

Değdi mi? diye sormuyorum sana,
Mutlu musun? diye soruyorum.
Hastalıklı egondan mütevellit söz konusu sen olunca doğru yanıtlayabileceğin ender sorulardan bana göre çünkü.
Merak ettiğimden değil o da,bir tür iğneleme.

Kimi insanlar işlerine gelinmediği vakit daima olumsuzu kurgulayacak bir meziyete sahiptir.
Bu sebeple onlara yapacağınız açıklamalar kuvvete muhtemel boşa nefes tüketmekten öteye gitmeyecektir.Bu sebeple arada ergen edebiyatı yapmak iyidir : ''Çok da fifi''.

Akıl çoğu zaman haklıdır.
Duyguların esiri olmamak gerek.
İstesek de, istemesek de kafamıza vurula vurula öğreneceğiz bunu.

...ve kimi insanlar eski küskünlüklerinize gıpta ettirir.

İnsanlık dışı hareketlerle sizi çamurlara bulamışlarla hiç bir şey yaşanmamış gibi şakalaşmalarınız sizi insancıl değil, midesiz yapar. Elbette anlıyorum "ama çıkarlarınız". Bir yolda iki madrabazın yoldaş olamayacağını birilerinden tekme yemeden idrak edemeyen bir beyne sahip bazılarınız.

Üzücü.

Kızgınlığım sade ve sadece kendime, değmeyeceğini bile bile bir ipte yürürken yere çakılırsın ; kırılan parçalarını toplamak da sana kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri