Kısa saç

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Saçları bir kadının en güzel süsüdür. Bir kez kısacık kestirme yanılgısına düştüm. Bir daha yapmam üç yılda uzattım ;d

Kısa saç her kadına yakışmaz..Yakışana da uzun saç yakışmaz..
Şahsen 3 numaraya bi kez zorunlu kesmiştim (askerlik dışında) yakışmıştı. Yaz sonu belki yine denerim.

Millet saçlarını kısa kesince Burak Özçivit'e benziyor. Bense şu patatese:
12973730-funny-potato-with-cartoon-face-3d-illustration.jpg

Çabuk kurur, kolay taranır. Ateş gibi saçtır.

Hiç cesaret edemediğim bir durum. Küçüklükten beri uzun hatta upuzun dedikleri saçlarıma asla kıyamıyorum ;d

Yüzü güzel kadınlara ayrı bir hava veriyor, erkeklerde de kesim şekli çok önemli ve yüzü bambaşka gösterebiliyor.

begeniyorum, ama uzun sac kadar begenmiyorum. kendi saclarim ince ve kirilgan bile olsa (bu yuzden hep kisa sac onerirlerdi bende), bu saatten sonra bir daha kendi istegimle kisa birakmam. artik uzun olmali ve kalmali hhggrrrrr o kadar :emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist::emoji_right_facing_fist:

9894861 yıldır saçlarım kısa; hem seviyorum hem yakıştırıyorum. bu yıl uzatmaya karar verdim, bakalım kaç ay dayanabileceğim.

Bir düşünce bu batağa çıkamıyorsunuz. Yemin verdim kesmeyeyim diye. Yoksa hemen model görünce kestiresim tutuyor. jvfjvfjk

Ben pek sevmiyorum ya

Bir düşünce bu batağa çıkamıyorsunuz. Yemin verdim kesmeyeyim diye. Yoksa hemen model görünce kestiresim tutuyor. jvfjvfjk
Kesinlikle öyle bu arada
Hiç uzun saç kullanmadım öyle bir bağımlılık ki … bir de en küçük üzücü bir durumda kendimi kuaförde buluyordum saç kestirmem için bahane gibi
Neyse bu sefer uzatıyorum ama bakalım

Kesinlikle öyle bu arada
Hiç uzun saç kullanmadım öyle bir bağımlılık ki … bir de en küçük üzücü bir durumda kendimi kuaförde buluyordum saç kestirmem için bahane gibi
Neyse bu sefer uzatıyorum ama bakalım
kısa saç kesim videosu görünce içim gidiyo ama uzatıcam jhfvjhfv

Geri