Kısa saç

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Yüzüm pek uygun değil o yüzden sevmiyorum dedim tamam.....
Saçı kesecek kuaför karar vermeli, sen uygun değil zannedersin ancak işini iyi yapan kuaför öyle bir kısa saç keser ki muhteşem bir görüntü çıkar.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Yok lefty ya ilk Ankara’ya geldiğimde bi kuaföre gittim beni meral Akşenere benzetti
Ağlayarak eve gittim
Uzamak bilmedi o saç ya çok kötüydü
İzmir’deki kuaförüme gittim kurtar beni diye direkt tahmini yaşını sordu kesen kişinin…
Meslekten sıkılmış Erko erkeklerin o isteksizliği ister istemez makasına da yansıyormuş
Edit
Normal de ben de işin ehli insanlara bırakılması taraftarıydım o olaydan sonra no yani kendim model seçip öyle gidiyorum

Yok lefty ya ilk Ankara’ya geldiğimde bi kuaföre gittim beni meral Akşenere benzetti
Ağlayarak eve gittim
Uzamak bilmedi o saç ya çok kötüydü
İzmir’deki kuaförüme gittim kurtar beni diye direkt tahmini yaşını sordu kesen kişinin
Meslekten sıkılmış Erko erkeklerin o isteksizliği ister istemez makasına da yansıyormuş
Edit
Normal de ben de işin ehli insanlara bırakılması taraftarıydım o olaydan sonra no yani kendim model seçip öyle gidiyorum
Kısa saçı her kuaför kesemez ayrıca boya tonunu da her kuaför yine tutturamaz, o yüzden bilinen ya da tavsiye edilen yerlere gitmek gerekli. Sarı saçı yeşil yapanı da gördük.

Kısa saçı her kuaför kesemez ayrıca boya tonunu da her kuaför yine tutturamaz, o yüzden bilinen ya da tavsiye edilen yerlere gitmek gerekli. Sarı saçı yeşil yapanı da gördük.
Tavsiye üzerine gitmiştim bide
Bana gelince elleri ayakları ters dönüyor ya
Bu kadar şanssızlık fazla çünkü

Geri