Kısa Mesafe taksiye binmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bunu hiç yapmadım.
O insanların da bazen günleri beklemekle geçiyor. Belki o anda daha çok kazanacakları bir müşteri gelebilir.
Tabana kuvvet der yürürüm.
Ah eskiler, ne meşakketlere katlanmışlardı.

Biniyoruz ama gel de bize sor o 5 dakikalık yol oluyor sana 5 saat.
Ciddiyim.
Arabayla beş dakikalık bir mesafe için bazen taksi cağırıyorum.
Şöför, yakın mesafeyi duyunca.. bu kadar da yakın olmaz diyor.. ben hissediyorum böyle diyor.
Ay sanki var ya zorla bir yere götürülen cocuk var karşımda.
bi surat asmalar.. bi gergin tavırlar.. senin ruh halini mi cekicem.

Bir de bizim eve yakın olan taksi durağı beni mimlemiş..
Her aradığımda önce adresi soruyor sonra taksi yok diyor. biliyor cünkü kısa mesafe yolcusuyum.. boyumun yettiği yere kadar gidiyorum ne var.
Haksız mıyım @Lefty hanım :D
Taksiciler kısa mesafeden pek hoşlanmıyorlar ve şayet anlaşmalı ya da tanıdık değilse de kısa mesafe yolcusu tercih etmiyor, dediğin gibi surat yapıyorlar maalesef.
Kendi adıma konuşmak gerekirse de anne-babam artık araç kullanamadığı için anlaşmalı iki taksicimiz var ve çok acil olursa onları arıyorum.

Bu konuda taksici tarafındayım. Adam devlet işi yapmiyor. Devlet adına da yapmıyor. Vermek istemiyorum hizmet diyor adam ne yapacaksın? Gitsen döner istesen yok döner kalmadı dese kebapçı "nass olmaz la dönercide döner hasta etmeyin adamı " mı diyeceksin.

Taksici tarafinda olmadığım taraf tekel olmaları. İsteyen yapsın kaydını alsın sertifikasını kessin faturasini taksicilik yapsın. Bana ne sen zokttirik bi plakaya üç milyon verdiysen. Ben mi dedim ver diye. Bana mi verdin hem.

Derhal taksi sayısı beş katına çıkarılmalıdır. Belediye otobüsü var da niye belediye taksisi yok. Olsun.
Yapma hoca İstanbul trafiği kaldırmaz bunu

Para üstünü bırakınca biraz tebessüm oluşuyor

Geri