kısa mesafe götürüp trip yapan taksici

Konu sahibi son olarak 2137 gün önce görüldü
Aman atsın trip, havalimanından kısa mesafeye binebilmek bile mucize :D

Annem olunca büyük sayıp bir şey söyleyemiyorlar. .DD

Her zaman duraktan çağırdığım için , tanırlar , sorun etmezler .

Duraktan çıkan taksi ücret sabit olsa bile kısa mesafe için en son sırada yerini alır dönüşte eğer sabit bir musteriside yoksa gün icinde hep kısa mesafe çalıştığını düşünün, haklı olabilirler.
Ben hep aynı duraktan cagirdigim için hiç surat asanini görmedim.

Kısa mesafeden kastınız ne ki? İnternette 2,5 km gözüküyor tanım olarak. Acil, ölüm-kalım meselesi bi nedeniniz yoksa ve gideceğiniz yer 5-6 km kadar bi mesafedeyse, niye yürümüyorsunuz?

geçen kısa mesafe gideceğim yeri 10 dakika uzattım başka yollardan goturterek sırf trip atmasın diye,bu seferde abla niye dolandırdın beni dedi :/ napim kardeşim.

taksiye bindiğimde taksici abileri tatlı dilimle malumatfuruşlayıp "sen x kadar ver yeter karşimm" teklifi alıyorum hep. biz böyle bi kalp hırsızıyızz.

Ben hic hazzetmiyorum Turkiye'deki taksicilerden. Bir arkadas bahsetmis, kisa mesafeyse niye yurumuyorsun diye de hasta olabilirsiniz, yaninizda tasiyamayacaginiz agirlikta esyalar olabilir, hamile olabilirsiniz. Adamlardaki bir afra bir tafra, 3 saat susmuyorlar. Sanki bedavaya goturuyor arkadas. Su uber filan iyice bir yayginlassa da saygisiz taksicilerden kurtulsak.

tutarı yuvarlayıp küçükte olsa bir miktar bahşiş bırakıp adamın bozukluklarını araklama derdine düşmezseniz hiçbişeycik olmaz

Sanki bedavaya goturmesini teklif etmiscesine utanip sıkılıyorum ben :T:
Zaten o an mecbur olmasak taksicinin afrasini tafrasini cekmekle de ugrasmaz yurur gideriz.

Geri