kısa mesafe götürüp trip yapan taksici

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Havzada hic trip atan yok memnun bile oluyorlar .p her tepe icin bir taksi cagirmisligim var evet .

taksimetre yükselirken "hadi lanet makine yüksel laaaaan" diye içinde feryat figan kopan kişilerdir ve nedense 100 metre ileriye gitmek için taksi kullanan tikilerin ve conconların yörelerinde dolaşırlar

bazıları taksimetreyi bile açmayıp kafadan bi ücret söylüyor
çok çakalı var ön pazarlık yapmalı

muhtmelen ist dışnda olan taksci modeli çnkü yolcyu araca aldktn snra sorr nerye die

Evet ya çok sinir bozucu bir durum. Taksiye biniyorum mesafe kısa diye adamın yüzü düşüyor hemen.Sanki uzağa gitmeye mecburum=) tribini yesinler:p

10 gundur çağırdıgım hıcbır taksi gelmeyince taksıcıler odasına sıkayet ettiğim bir durumdur:D

Gece acan taksiciye denk gelmeyinde aman diyim :T:

Adana'da o yok, karşı sokaktaki umumi tuvalete bile gidebilirsiniz taksi ile, trip atmazlar.

2 gun once kisa mesafe oldugunu bilip beni uzun yoldan goturmeye çalışan sonrasinda benim hayir buradan gidilecek dememle surat asan ben konusmadikca susmayan taksici.Bahaneleri hep ayni abla orada trafik cok=))

Kısa mesafe diye dondurucu soğukta arabaya almayandan daha iyi taksicidir.

Artık trip atamazlar çünkü kısa mesafeler için fix fiyat belirlendi.

Taksiye çıkmasını engelletebileceğiniz şöför bozuntusu.

Çok basit, adamla güzel bir muhabbet kurulur ve sonrası gelir. Aslında buna gerek yok fakat, en önemlisi adamla frekans tutturmaktır. Sigara içiyorsanız, sigara ikram edin 10 metre öteye götürür muhabbetten ağzını açamaz. 10 tl verin inin.

uydurmayin yeğenim taksici kısa mesafeye trip atmaz, aksine işine gelir. nixie de sanki boyle bisey varmis gibi ustu kalsin ayagi yapmis. yaov yegenim ne kadar hazirsiniz olmayan biseyi kabul etmeye ve yasamis gibi gostermeye yaoooov :kabadayı:

Geri