Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yani o okuduğumuz kurgulardaki 2.02, 1.99 bordo bereliler gerçekten hayal ürünü mü..Bu arada haklarının yendiğini de düşünüyorum. Askerde o meşhur bordo bereliler , komandolar vs. hep kısa boyludur. 180+ kişiler istisnalar haricinde komando olamazlar mesela ama 170-175 boylarındaki askerler seçilebilirler. Çünkü dayanıklıkları, hareket kabiliyetleri, çeviklikleri uzun boylu askere göre çok daha iyidir. Kısaca makine gibidirler.. Bunu bir düşünün kızlar![]()
Onlar gösteri bölüğünde olurlar genelde. 2 metre adamı koruyacak türden mevzi yok maalesef.Nasıl yani o okuduğumuz kurgulardaki 2.02, 1.99 bordo bereliler gerçekten hayal ürünü mü..
@Tomris okuduğumuz her şeyden birer yalandan ibaretmiş...Onlar gösteri bölüğünde olurlar genelde. 2 metre adamı koruyacak türden mevzi yok maalesef.
Nerede okudunuz bilmiyorum ama arazide 20-25 kg teçhizatla enerjisini uzun süre koruyamaz uzun boylular ve en önemlisi hızlı hareket de edemezler , dar yerlerden geçerlerken zorlanırlar, saklanmakta zorlanırlar.. Bir sürü şey.@Tomris okuduğumuz her şeyden birer yalandan ibaretmiş...
Hepsi, inandığımız ne varsa yalanmış 😭😭😭Ağlıycamm benim en büyük duam 2 metre boyunda bordo bereli yüzbaşı kocaydı hepsi mi yalanmış 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
çok uzun da daltonlardan avarel oluyor... ay biri aklıma geldi neyse...Ağlıycamm benim en büyük duam 2 metre boyunda bordo bereli yüzbaşı kocaydı hepsi mi yalanmış 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Hepsi, inandığımız ne varsa yalanmış 😭😭😭
Şimdi uzaklardasın, hayallerdesin, rüyalardasın
Burası tam bizi anlatıyor 🥺🥺🫂
Orası öyle ya birde boyum 155 2 metre adamla olamazdım zaten bordo bereli yüzbaşı olsun yine de boyu da 175 civarı olsa da olurçok uzun da daltonlardan avarel oluyor... ay biri aklıma geldi neyse...
Bordo bereli kadın asker de yoktu ki zaten bizi kandırıyorlardı 🥺🥺🥺🥺🥺Tüm yazarları kınım kınım kınıyoruz, hep yanlış bilgilerle kandırıldık xjxhxbxn 😭
Fnfkhdkdjkdjdkd ya bizimki bile bile aldatmak resmen ;dBordo bereli kadın asker de yoktu ki zaten bizi kandırıyorlardı 🥺🥺🥺🥺🥺
Amaaa Allah var güzeldi hepsi de fksksk bir ara Silopiye giderim inş diyordum Timur içindi hepsi de ama yalanmış 🥺🥺🥺🥺Fnfkhdkdjkdjdkd ya bizimki bile bile aldatmak resmen ;d