Sözlük Kısa boylu erkek çekiciliği

Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bu arada haklarının yendiğini de düşünüyorum. Askerde o meşhur bordo bereliler , komandolar vs. hep kısa boyludur. 180+ kişiler istisnalar haricinde komando olamazlar mesela ama 170-175 boylarındaki askerler seçilebilirler. Çünkü dayanıklıkları, hareket kabiliyetleri, çeviklikleri uzun boylu askere göre çok daha iyidir. Kısaca makine gibidirler.. Bunu bir düşünün kızlar :D
Nasıl yani o okuduğumuz kurgulardaki 2.02, 1.99 bordo bereliler gerçekten hayal ürünü mü..

Beni hiç çekmedi çekmez ama çok çok uzun da sevmem 1 90 falan hantal duruyor

@Tomris okuduğumuz her şeyden birer yalandan ibaretmiş...
Nerede okudunuz bilmiyorum ama arazide 20-25 kg teçhizatla enerjisini uzun süre koruyamaz uzun boylular ve en önemlisi hızlı hareket de edemezler , dar yerlerden geçerlerken zorlanırlar, saklanmakta zorlanırlar.. Bir sürü şey.

Hobbit filminden sonra popi oldular tabi. Kızların genelde uzun boylu erkeklere tav olduğu bilinen bişiy.

Boyu uzun olanın aklı kısa oluyor ama siz bilirsiniz…………..

Kısa boylu erkek çekiciliği diye bişi olmaz.
Ama şöyle iki durum var.

Birincisi bu kısalar agresif psikopat oluyo. Bu tavırdan hoşlanan olabilir.
Hem bu adamlar mecburen kariyer ve para yapar. O da dikkat çekmiş olabilir

İkincisi yapılan çalışmalar kadınlar tarafından yapılı erkekler doğal olarak çekici bulunur. Testo yüksek sinyalidir bu. Ama bu aynı zamanda sadakatsizlik riskini de beraberinde getirir. O nedenle bazı çakal kadınlar, daha az tercih edilene yönelir ki sadakat sorunu olmasın diye

Geri