-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben çok güzel yaparım bu çorbayı ek olarak havuç ve tavuk göğsü koyuyorum mis veririm tarifini sanakürdo çorbası çekti canım. @Kürt Kedisi bu konu hakkında bir şeyler söylemek ister misin? mesela bu çorba var mıdır yok mudur, yoksa sırf canımız çekti diye icat edilir mi? nedir durum? aç mı kalalım.
Evet aynenİlk kez duydum ve bazı tariflerde, yumurta ile yoğurt yerine ayran birlikte çırpılıp ekleniyormuş galiba.
İstersen burada paylaşabilirsiniz sevinirimBen çok güzel yaparım bu çorbayı ek olarak havuç ve tavuk göğsü koyuyorum mis veririm tarifini sana
Genel olarak bu tarz çorba ve yemeklerde yoğurdun kesilmesini önlemek için yumurta kullanılır sadece doğuya has değil.Doğu ve güneydoğu da nedense bu tür yemeklerin içine yumurta kırma ya da çiğden atma eğilimi var. Neden acaba ?
Bilemedim Diyarbakır' da çiğköfteye omlet koydular, bir de makarnaya yumurta kırdılar. Makarna belki tolere edilebilir de çiğköfte tamamı ile yumurta kokuyordu yiyemedim.Genel olarak bu tarz çorba ve yemeklerde yoğurdun kesilmesini önlemek için yumurta kullanılır sadece doğuya has değil.
Tebrik ediyorum ilk kusmuk emojimi sayenizde attım. Size nasip oldu. Hayrını görünüz.
Benim içinde bir ilk oldu ilk defa o emojiyi aldım nsnznsTebrik ediyorum ilk kusmuk emojimi sayenizde attım. Size nasip oldu. Hayrını görünüz.