Kına

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Ee şimdi 14 Mart mı diyoruz?
Bir de böyle deneyelim nolcak ki :dd jsjjdkd

Yakınca ne oluyormuş? Ses açamıyorum şu an...

Cin dugunu ne alaka?

Bazen insanlar sabah uyanınca el ya da ayakta kına yakılmış uyanıyorlar. Halk efsanesi olarak öyle derler.
Hmm..
Simdi cinlerin varligini gercek kabul edersek. Boyle bir ihtimal olusmus olmuyomu?

Ya halk arasında öyle söyleniyor. Gerçekliği konusunu bilemeyiz. Çok şey var üç harfliler konusunda jfjfj
Kur-an da geciyor bi defa. Peygamber değişik zaman ve mekânlarda cinlere vahiy tebliğ etmek için Kur'an okurmus. Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.
Onu izleyen abdullah etrafinda karanlik bir toz bulutu olustugunu gormus. Ne yaparsan yap ne duyarsan duy sakin dinleme demis cinler abdullahi soyledikleri ile mest etmesin diye sanirim. Daha sonra okuma bittiginde cinler ikna olmus ve artik iman ettik demis. Sonra cin suresi peygambere vahyedilmis. Sahih bir hadistir bu , tabi yine siz bilirsiniz.

Bir konu hakkında üste çıkıp, karşıdakinin mağlubiyetine sevinilince mabada sürülen renk verici toz halide madde

Bknz ; gtüne kına yakarsın

Serhat bile yakacak.
Söz verdi.
İmkanı yok, kendi kınamda yakmadım diyorum. Teyzemi örgütledim. Elinde ıslak mendil ile arkada bekledi. Yalandan sürdüler merasim biter bitmez teyzeme gittim hemen fışt fışt sildim.

Ama kokusuna bayılırım, süren olursa getirsin elini kokliyim.

İmkanı yok, kendi kınamda yakmadım diyorum. Teyzemi örgütledim. Elinde ıslak mendil ile arkada bekledi. Yalandan sürdüler merasim biter bitmez teyzeme gittim hemen fışt fışt sildim.

Ama kokusuna bayılırım, süren olursa getirsin elini kokliyim.
Niye yakınca ne oluyor.
"Bundan neden rahatsız oluyorum" diye sordun mu kendine

Geri