Nyctophilia
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee şimdi 14 Mart mı diyoruz?
Bir de böyle deneyelim nolcak ki :dd jsjjdkd
açtığın an bana da özetlersen çok memnun olurum…Yakınca ne oluyormuş? Ses açamıyorum şu an...
Bazen insanlar sabah uyanınca el ya da ayakta kına yakılmış uyanıyorlar. Halk efsanesi olarak öyle derler.Cin dugunu ne alaka?
Kanka o farklı ya deri ile ilgili bi rahatsızlıkmış o sıdkkd bunla alakalı değilBazen insanlar sabah uyanınca el ya da ayakta kına yakılmış uyanıyorlar. Halk efsanesi olarak öyle derler.
Yok bununla ilgili ama işte söylenti olarak öyle diyorlarKanka o farklı ya deri ile ilgili bi rahatsızlıkmış o sıdkkd bunla alakalı değil
Hmm..Bazen insanlar sabah uyanınca el ya da ayakta kına yakılmış uyanıyorlar. Halk efsanesi olarak öyle derler.
Ya halk arasında öyle söyleniyor. Gerçekliği konusunu bilemeyiz. Çok şey var üç harfliler konusunda jfjfjHmm..
Simdi cinlerin varligini gercek kabul edersek. Boyle bir ihtimal olusmus olmuyomu?
Kur-an da geciyor bi defa. Peygamber değişik zaman ve mekânlarda cinlere vahiy tebliğ etmek için Kur'an okurmus. Bir gün Abdullah b. Mes'ûd'la birlikte Hacûn yakınlarında bir yere gittiklerinde toprağa bir çizgi çekerek ondan bunu aşmamasını istemiş ve çizginin ilerisinde cinlere Kur'an okumuş.Ya halk arasında öyle söyleniyor. Gerçekliği konusunu bilemeyiz. Çok şey var üç harfliler konusunda jfjfj
İmkanı yok, kendi kınamda yakmadım diyorum. Teyzemi örgütledim. Elinde ıslak mendil ile arkada bekledi. Yalandan sürdüler merasim biter bitmez teyzeme gittim hemen fışt fışt sildim.Serhat bile yakacak.
Söz verdi.
Niye yakınca ne oluyor.İmkanı yok, kendi kınamda yakmadım diyorum. Teyzemi örgütledim. Elinde ıslak mendil ile arkada bekledi. Yalandan sürdüler merasim biter bitmez teyzeme gittim hemen fışt fışt sildim.
Ama kokusuna bayılırım, süren olursa getirsin elini kokliyim.
Görüntüsü hoşuma gitmiyor. Ben mesela saat-küpe hariç aksesuar da sevmem pek.Niye yakınca ne oluyor.
"Bundan neden rahatsız oluyorum" diye sordun mu kendine
Görüntüsü hoşuma gitmiyor. Ben mesela saat-küpe hariç aksesuar da sevmem pek.