Ester exposito gibi biriyle evlenirim ancak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilsem kumarbaz olduğumu demezdim, geçen birisi sizin güzel bir kadın olduğunuzu yazmıştı@Run bey bu mesajı baskı üzerinde yazdım.d Teyze, abla, hala falan fistan dost tavsiyesi ile oluşan aday adaylarını liste yaparım buraya.d Daha kısmet çalmadı kapımı. Çalmışsa da ben kapadım belki. Amaan.
Ufku açık, kendini dur durak bilmeksizin geliştiren, hayata dair güzel şeyler edinmekten bıkmak,usanmak nedir bilmeyen, arkasından da güzel ve etkili izler bıabilen, kendi değerini en güzel hali ile belirleyen, düşüncelerine değer veren,önemseyen, içini ısıtan, sıcacık sevgisini verebilen, güven hissini oluşturabilen, sadece kendi geleceğini ve mutluluğunu düşünerek hareket etmeyen aynı zamanda size destek olup önünüzdeki engelleri kaldırmanıza yardımcı olan yani size engel degil aksine destek olan kişi ile evlenilir ;d evlenmek istediğiniz kişi için nedenlerinizi cogaltıyorsanız ne güzel![]()
Yanima yakisicak bir guzellikle tanışamadim henüz