Kiminle Evlenilir?

Konu sahibi son olarak 3316 gün önce görüldü

Kiminle Evlenirsin?

• aşık olduğum kişiyle

Kullanılan: 8 18.6%
  • huzur bulduğum biriyle

Kullanılan: 17 39.5%
  • güvendiğim biriyle

Kullanılan: 8 18.6%
  • zengin biriyle

Kullanılan: 2 4.7%
  • beni güldüren biriyle

Kullanılan: 2 4.7%
  • diğer

Kullanılan: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
Hemen ikna oldum; 5 ay sonra gorusuruz, firata benden selam:u4:
Bana hatırlatsın diye mesajı yerine ulaştırdım sen düşün 5 ayın var :)
Buda kanıtı :)
f35af52f0b12e70b1c1cf684e9e9c9f0.jpg

Bilgi - İnanç - Eylem

Tek seçenekle evlebilebilseydi boşanma olmazdı.. ne şimdi huzur bulayım ama alkolik olsun mu diyeyim?? Daha kompleks işler sanki bunlar ya da çok basit de biz göremiyoruz..

Benimle evlenilmez ben eğlenilecek 1 1rey olduğumu düşünüyorum, çabuk sıkılırım, Sn. Karımı üzerim, umarım kimse benden yamlışlıkla filan gebe kalmaz da evlenmek zorunda kalmam benim için sorun yokta kızceğiza yazık olur. Tşk.

U Z A K D U R U N Y A . Ö F.

Tek şık yetmez. Dürüst, güvenilir ,fedakar, saygılı, azıcık maço, azıcık romantik, eğlenceli olsa yeterli herhalde :))

Güven vermiyorsa sıkıntılı durum

Son düzenleme:
Değer veren, saygısını yitirmeyen, bir duruşu olan, aklıselim ve merhametli biri ile.

Zengin biriyle şıkkını kaldiralim ben zaten zenginim, diger siklardan olsun bir tutam ehehr

Hem kadin hem erkek olarak, once kendinizi bulup, kendinizi anlamaniz gerek. Farkli seylerle de kendinizi tanimlayabilmeniz. Bu ister is olur, ister bir hobiniz olur, ister hayata bakis aciniz olur farketmez. Kendi kendine mutlu olabilen ve kendi ayaklari uzerinde durabilen kisi, karsidaki kisiden ne bekledigini bilir, birinin kendisini mutlu etmesini de beklemez, beraber mutlu olunacagini bilir.

Ama tabi hayat bu, herkesi her seyle sinayabilir. Gecmisteki iliskileriniz, sizi korkutmasin. Bir gun hepsi yola girer : ))

Kabul ettirdiğinle.d

Kahrolsun federaller.:emoji_punch::emoji_grin:

Geri