Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Hilal Arkadaşımız , vede köpeği ile birlikte.. aşk bu olsa gerek ?

21681.jpg

Azhahah :D Korkma Zeynepimmm ben sana zarra vericek hareketler sergilermiyim hiç :)

Her zaman derim ki el emeği olan herşey güzeldir vede forumumuzun nadide müdavimlerinden
DenizZ Arkadaşımızın misafiri olduk vede o andaki o kare yi büyük bir zevkle sizle paylaşıyorus..
Eline sağlık arkadaşım

241Dunya72201_02.jpg

241Dunya72201_03.jpg

241Dunya72201_44.jpg

yine en guzel kare yi yakalamissin Myself :)

Kaiken çocuklara bakarak geçimini sağladığını biliyormuydunuz hemde bitanede değil birden cok..

1.jpg

Darıca hayvanat bahcesinden bi kare şimdide..

21659_108182642681645_128927599_n.jpg

Arda nın nekadar aşırı hız tutkunu olduğunu hemen hemen herkez biliyo olsa gerek ,
gösteri yaptığı bir pistte bizde bulnduk vede tahlisiz bir olay geçirirken objektiflerimize yakalandığı an Allahtan ufak sıyrıklarla atladı ,

a3f5f2.jpg

Maria Puder in fotoğraf çekme hastası olduğunu bilmiyenimiz yok dimi ?
Burda okadar kaptırmışki kendsiini yanında gezdirdiiği arkadaşın çocuğunu neredeyse öldürmek üzere vede farkında değil ,ahh Maria ah..

796416.jpg

Dila hayrola bizimi korkutmaya çalıştınız efendim gövde gösterisimi idi o ,

en_cok_gulduren_goruntuler_6.jpg

Saygı değer arkadaşlarımızdan Sonya malumunuz ara verdii bazı nedenlerden ötürü ,
Giderkende köpeğinide o sinir hali ile unuttu biz sahiplendik biz nasil üzülüyorsak o bizim on katımız üzgün , vede bizim Sonya yı nekadar özlediğimizi pekiştiren bir resim olsa gerek bu resmi görse anında geleceğini yüreğinin dayanmıyacağını biliyorus belki bakar vede tekrardan buralarda olur ümidiyle ekliyorus bu pozu..

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-45g.jpg

Modayı yakından takip eden Beauty nin gözlerinizi alamıyacağı olabildiğince uzun topuklu yaptirdiği ayakkabısı geliyo karşınıza , maşallah diyorus efendim onları giyince 2 metre oluyorsunuzdur artık..

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-36g.jpg

Sabah sporları yaparak formunu koladığını bildiğimiz AhSen. arkadaşımız bide ağırlık olsun diye üzerine süs köpeğinide bağlıyo olmasını görünce gözlerimize inanamadık efendim..

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-17g.jpg

Forumumuzun yeni üyelerinden vede kendini genç tanıtmasına karşın iddaa ediyorus forumumuzun
En yaşlı insanı oldugunu , gözlerimize inanamadık biz , ama aldığımız istihbahratlar gerçeği gösteriyo
Vede karşınızda Katre-i Matem i ..
Allah uzun ömürler versin efendim

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-9g.jpg

DenizZ Arkadaşımız gene hünerlerini göstermiş olduğu bi kaç kare karşınızda el emeği göz nuru diye boşa dememişler eskilerimiz..

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-7g.jpg

images

Ben onlari teker teker yerim ya Myself :p

Ama deliririmde dusunsene hepsinin birden agladigini :honk:

Yeni açtığı mağzada dikkatleri üzerine çekmek istiyen @Atasel arkadaşımızın yanında idik vede gözlerimizi alamadığı olayları objektiflerimizde yer aldı , Allah işini rast getire , de onu oraya nasıl koydun halla mantığım el vermiyo..

1537322780.jpg

Malumunuz forumumuzun , aşık üyelerinden @Harmonia Arkadaşımız enişte beyle bir özel tv nin reklam filminde yer aldılar yakın zaman içersinde bizde ordaydık vede bu güzel anıyı fotolarımızdan eksik etmedik , bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz nazarlar değmesin inşallah..

9982284673.jpg

Forumumuzun , Efendi kişiliklerinden @ZifiR arkadaşımız geceden kaldığı bi anda gün içersinde yanındaydık vede sızmış bir modda iken , arkadaşları eşek şakası diye nitelendirdiğimiz uyandırma şekli ile uyandırdıkları sıra , o anı kacırmak istemedik bizde,. Ahh Zifir ah bukadar icilirmi.. ?

13718802546.jpg

Malumunuz , forumumuzun , Nadide kullanıcılarından vede el becerisi kendisi kadar güzel olan @DenizZ arkadaşımızın yeni tasarımını karşınıza sunuyorus , bizimde bi katkımız olsun istedik buralarda harcamayın efendim kendinizi , siz iyi yerlere geleceksiniz eminiz bundan , Emek budur işte...

20100929-411332-1285765848-wjer566242868.jpg

Bildiğimiz üzere forumumuzun pırlanta kalpli adminelerinden @She` memleketinde köyünde kafasını dinliyo cok sıkılmış olsa gerek , boş vakitlerini değerlendirme vede kendisinin ayağını yerden kesin diye kendi icattını sonunda tamamlamış , bravo diyorus doğrusu.. İsmide ne biliyormusunuz Herkezcimbomluolabilirama herkezcimbomludoğamaz olduğunu söyledi , fanatiklik değilde bu ne söylermisiniz ?

33483396904.jpg

Evet günümüz dünyasında insanlar sokakta , genellikle köpeğini veya kedisini yanında gezdirirler..
Tatil icin yurtdışında bulunan vede geri dönen , @Sonya arkadaşımız , göz alıcı bir halde dikkatimizi cekti nedenmi öyle diyorus sizde görünce nedemek istediğimizi anlıyacaksınız , Formunu koruma amaclı , yürüyüş yaparken objektiflerimizden kaçmadı , lakin hiçte pas vermedi bize..

34675_0.jpg

Yakaladık yakaladık , Forumumuzun neşeli üyelerinden , @Pitre arkadaşımızın cocukluk resmini
Yakaladık , an itibari ile ailesine şükranlarımızı iletiyorus , ..

29355_0.jpg

Forumumuzun yeni bayan üyelerinden @FaRaH hanım ile , denk geldiğimizde bize cok mütevazi vede güler yüzle karşıladı sağolsun yanında evde baktığı maymunda vardı daha yeni almış olsa gerek her hareketi hoşuna gdiyo vede gürüyodu biz epeyce vakit yanında kaldığımız icin size hem güldüğü hemde sonrasında şok geçirdiği anı aynı kare içersinde sergiliyeceğiz.. Böyle şeyler olur efendim hor görmemek gerekiyo..

sevimli-maymun-620x652.jpg

Bildiğimiz üzere cok yakın zamanda forumumuzun , Değişik yarışma düşünceleriyle kendini ön plana atan kişiliğiyle göz dolduran Mod larimizdan , @RooKiE arkadaşımız nişanlandı , Allah tamamına erdirsinde diyorus kendisine , evet kendisini tebrik amaclı yanına ziyarette gittiğimizde , yolları resmen sel almıştı , vede onun keyfine o an diyecek yoktuki biz bunu kaçırmadık..
Allah keyfinizi attırsın beyfendi..

Vede son olarak , Forumumuzun seçkin müdavimlerinden , forumca herkez tarafından sevilen sayılan kalemi kadar kişiliğide sağlam vede taktir edici olan @ZeN arkadaşımızdan bi kaç kare , kendisi sanmayın kendi gizemini gene korumakta , yiğeni ile , cok tatlı olan ekürüsi toomy nin resmi karşınızda ama cok tatlılar , son haberimizde bu olsn istedik , .. SAygılar ZeN hanım .

Resmi görünce fazla söze gerek olmadığı kannatinde olsanız gerek diyorum ?

Son üc resimle beraber kendi resmimi göremiyorum Myself. Sanirim upload etmen gerekiyor. :cici:

Evet günümüz dünyasında insanlar sokakta , genellikle köpeğini veya kedisini yanında gezdirirler..
Tatil icin yurtdışında bulunan vede geri dönen , @Sonya arkadaşımız , göz alıcı bir halde dikkatimizi cekti nedenmi öyle diyorus sizde görünce nedemek istediğimizi anlıyacaksınız , Formunu koruma amaclı , yürüyüş yaparken objektiflerimizden kaçmadı , lakin hiçte pas vermedi bize..

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
34675_0.jpg

hahaa kuzum pembiş pembiş:D süpersin ya Kaptan çok teşekkür ederim:))

Saygı değer arkadaşlarımızdan @Sonya malumunuz ara verdii bazı nedenlerden ötürü ,
Giderkende köpeğinide o sinir hali ile unuttu biz sahiplendik biz nasil üzülüyorsak o bizim on katımız üzgün , vede bizim @Sonya yı nekadar özlediğimizi pekiştiren bir resim olsa gerek bu resmi görse anında geleceğini yüreğinin dayanmıyacağını biliyorus belki bakar vede tekrardan buralarda olur ümidiyle ekliyorus bu pozu..

en-cok-gulduren-fotograflar-2722-45g.jpg

oovv ben bunu yeni gördüm yaa://
duygulandım teşekkürler Ali Can:))

cok hos olmus emeginize saglik :)

Malumunuz , forumumuzun , Nadide kullanıcılarından vede el becerisi kendisi kadar güzel olan DenizZ arkadaşımızın yeni tasarımını karşınıza sunuyorus , bizimde bi katkımız olsun istedik buralarda harcamayın efendim kendinizi , siz iyi yerlere geleceksiniz eminiz bundan , Emek budur işte...

20100929-411332-1285765848-wjer566242868.jpg

:)

Ah ZiFiR. Bukadar içecek nevar böyle ? Kendisi ile muhabbet etmeye gittiğimizde kendinde değildi
Vede poz istediğimiz an yakalamış oldugumuz güzel bir anı..

you_are_doing_it_wrong_04.jpg

Forumumuzn Müdavimlerinden ZeN ARkadaşımız kuzenini alışverişe götüreceği sıra tam zamanında
Yanına gelmişiz , kendisi hazirlanirken , çayımızı yudumlarken dikkatimizi çeken bir görünntü oldu
Onu sizlerle paylaşmak istiyorus , anlamı cok büyük bişey bizce sizi bilemeyiz tabbikide?
Bu hastalık olsa gerek , ? Kitap okumak bir tutku..

r99vc.jpg

Evet forumumuzun nadide , saygın kişiliğe sahip ZeN arkadaşımız gene gizemliliğini koruyo lakin
Sağolsun forumun müdavimlerinden oldugundan ötürü seyhat sırasındayken yiğeni ile beslediği hayvan olan cinsi ile telafus etmemizden hoşnut olmuyormuş ona istinaden ismi , hayatgizemden ibarettir ile güzel bi kare yi sizle paylaşmak istiyorus..

you_are_doing_it_wrong_07.jpg

Kısa vede öz Pitre sen tam bir çılgınsın ..

you_are_doing_it_wrong_13.jpg

Yurdum insanı oldugunuda nasil gösteriyosun öyle KaranLIK Rahatımıza bu denli düşkün topluluğuz dimi

yurdum-insani-313.jpg

Nicksiz Bizi evine davet etti vede yeni icadıyla gösteri yaptı diyebiliriz , senin icadına kurban aklına kurban..

r44bw.jpg

Ve ve ve Forumumuzun , Neşe kaynağı olan Kaiken sanalda olduğu üzere sivil hayatındada aynı imaj da oldugunun kanıdı bu olsa gerek , efendim neşeniz eksik olmasın üzerinizden :p

131Dil_C86454_08.jpg

Evet forumumuzun saygın bayanlarından Harmonia Asr. Freyja Sağdan sola doğru nick sıralamasındaki olan kişilerdir , Kendileri malumunuz , okey turnuvasında birlikte oynayacaklar ona istinaden dün gece fuarda buluşup adrenalin yaşamaya karar vermişler bizde haberini aldık fuara gittik vede fuar kamerası görüntülerinden bu pozu yakaladık.. Bol şanslar bayanlar..

Komik_resimler___7.jpg

Son olarakta forumumuzun güler yüzlü Sonya Arkadaşımızın elimize , gençlik fotoğrafı geçti onla sonlandıralım , ozamandan buzaman bakarmısınız yüzünden içtenlik parlaklık eksilmemiş , hayatının sonuna kadarda kalması dileğiyle , güzel bi poz yalnız güzel bi kare ..

Komik_resimler___30.jpg

(: hahah gel bro evım herkese acık :P bıseyler ıcerız yerız fılan :D

you_are_doing_it_wrong_07.jpg

Sapsari yegenim var, büyüyünce Kivanc Tatlitug olacak. :cici:
Emegine saglik Myself.

ahaha iyi olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri