Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yoğun ısrarlarımıza rağmen , kendini görüntülemek istemeyen -Hilal Arkadaşımızı
Bizde yüzünü komifle ettiği anda çektik vede güzel bi kare ortaya cıktı , siz istediniz efendim
halbuki güzel yüzünüsü gösterseydiniz böyle olmıyacaktı ..

0000389009.jpg

Çok aşırı derecede alkolü oldugunu makyajı olmadığı icin fotoğraf çektirmeyen ısrarlarımıza karşı
AhSen. Arkadaşımız cok soğuktan üşümesin diye polarinin içine aldığı köpeği ile hoş bir kare yakaladık vede kaçırmadık..
az iç diyorus sana efendim az iç.. Arkadaş sözü dinlenmezmi ?

0000389019.jpg

AŞırı kiloları nedeni ile tekliflerimizi reddetten Fasl-i Mavi şiddettede başvurdu yanına yaklaşmamıza müsade etmemek icin meğersek yanında köpek diyemeyiz buna bu başka bişey idi , vede biz o karedende istifade ettik , ona ne yediriyorsunda böyle oldu Allah aşkına ?

0000389022.jpg

Evet yoğun ısrarlarımıza rağmen , kendini görüntülemek istemeyen @-Hilal Arkadaşımızı
Bizde yüzünü komifle ettiği anda çektik vede güzel bi kare ortaya cıktı , siz istediniz efendim
halbuki güzel yüzünüsü gösterseydiniz böyle olmıyacaktı ..

0000389009.jpg

asık olmanızı istemedim fln :D

ahh @Sonya ahh senin gibi güler yüzlü hayat dolu bir insana nekadar rol amaclıda olsa
o denli şiddet içerikli bir sahnenin içersine girmek yakışıyormu , şiddet sana aykırı bi kavram bence..

b-366374-ilgin%C3%A7_komik_.jpg

ama arada şiddet kullanmak iyi geliyor:D

teşekkürler benide karelerinden eksik etmediğin için:)

Sonunda görebildiniz ,@Miss.ultrAslan :)

Bi an protesto ediliyorum sanacaktım , Herdaim gülmeniz dileği ile :)

Ya benim etiketlenme sorunum var bildiri gelmiyor özür dilerim geç farkettim tesadüf oldu daha doğrusu :)

uzun uğraşlar sonunda tam Rüya Perisi söyleşi gerçekleştirebilme ihtimalini sağlamışken bir telefonla birlikte yanımızdan ayrıldı , misafirperver annesi çay servisi yapacağı sırada Rüya Perisi nin laptop dikkatimizi çekti , masaüstü resmi cok gerçekçi olması.. paylaşalım dedik

1173691_580608212000328_600529762_n.jpg

@Kakien , bizi evine davet etti manili ataşmı yarışmasındaki başarısından ötürü , görüşlerini alcaktık
Evlerinin içersi çok sıkça görülen göz kamaştırıcılığı mevcut olan eşyalarla kaplı idi lakin bizi oturduğu odanın masanın üstündeki , bizim cok ilgincimize gitti , meğersek o hep o şekilde orda duruyormus

av0nN5W_460s.jpg

haftasonunu fırsat bilen Bâtın la aynı yerde karşılaştık serinleme amaclı değişik faktörleri denerken objektiflerimize yakalandığı an ,

ay5dGMV_460s.jpg

forumumuzun iki mod vede iki kafadarı tatilerinde kafalarını dinlerken yakalamış olduğumuz ,
Emek harcadıkları kum yapıtıyla birlikte objektiflerimizde yer aldılar CastieL ve RooKiE

969939_193167174178715_1723587720_n.jpg

Ve karşınızda Sonya , sağolsun bize yemek yapacağı sıra yalnınz kalmaması namına yanına uğradık
vede birde ne görelim , gözlerine dokunan soğana karşı almış olduğu tedbir cok hoşumuza gitti ,
hay o aklınla bin yaşa deniltcek cinsten bir göntü idi cünkü.. vede bizden o an kaçarmı .. ?

p8s6pmdkkomikfoto64.jpg

Forumumuzun sevilen , sayılan üyelerinden KaranLIK ın gençlik döneminden bir kare elimize geçti..
vede bağımllılık bu olsa gerek demedende geçemedik..

r7aQU.jpg

ZiFiR. Arkadaşımızın köyde kafa dinlediğini duyduk , vede onun o güzel muhabbetine eşlik etmek icin dünya yol gittik , lakin gittiğimizde onu kaçırmıştık , vede dolaşırken arazisinde prefabrik bir konut ki orda o kalıyormuş , önündeki gidersuyu icin yapilmiş olan şey gözlerimizi aldı ,

995419_439885452775278_1297250136_n.jpg

Arda arkadaşımızı hiç görmüşmüydünüz ? müsabakalara hazirlandığı bi an da yanına uğramışıs
ben bile görünce korktum kendisinden ne yalan diyeyim , havasındanda geçilmiyo yani ,
O vücud kimde olsa ama okadar olur dimi..
Yakışıklılığınada sözümüz yok ,

00_d.jpg

Kavurucu sıcakların rahatsız ettiği bu dönemlerde , forumumuzun müdavimlerinden olan ,
EmiR BeLa Eugène KEZMAN vede DoGu Arkadaşlarımızın ilginc buluşu vede keyfilerinin muazam oldugu bir kare ile karşınızdalar.. Allah keyfinizi attırsın beyler..

151_d.jpg

Yolda yürürken ZeN Arkadaşımıza rastladık , yiğenlerini gezdiriyordu fakat , malumunuz günümüzde at arabaları , faytonlar var böylesinide ilkez onda gördük..
Gizemliliğinden kendisinide bitürlü göstermemize müsade etmedi , olsun genede tşk ediyorus ,
Güzel yetiştirmişsiniz ama köpeğinizi , isminide dile getirmedi bizlere ona istinaden köpek diye hitap etmek zorunlulugunda kaldık..

155_d.jpg

Şimdi gösterceğimiz kare icin uzun süre bekledik eş düzeyde bir resmi kullanıcılarımızdan yakalamak üzere günün birinde mangal yaparken iki adam cocuklarrını cok cins bi şekilde yanlarında taşıyolardı
Onların zıttı olabilecek bir anı bize yakalatan arkadaşlarımız olan , Heяa vede DnZ arkadaşımıza tşk ediyorus , evet haftasonunda yolda her ikiside tesadüfen denk geliyolar vede bizde o tesadüfün üstüne geliyorus her ikiside kuzenlerini gezdirirken çekmiş olduğumuz bi kare...
Her iki kare yi birleştirdik vede sonuc olarak gözüken objektif karşınızda..

400686_398197456963815_1020979941_n.jpg

155_d.jpg

Ben size deli oldugunu söylemistim. Böyle bir fikir ancak benden cikardi. :cici:
Bizi gülümsettin, tesekkürler Myself.

Ve karşınızda @Sonya , sağolsun bize yemek yapacağı sıra yalnınz kalmaması namına yanına uğradık
vede birde ne görelim , gözlerine dokunan soğana karşı almış olduğu tedbir cok hoşumuza gitti ,
hay o aklınla bin yaşa deniltcek cinsten bir göntü idi cünkü.. vede bizden o an kaçarmı .. ?

p8s6pmdkkomikfoto64.jpg

Süpersin Myself yaa bu çok hoşuma gitti teşekkür ederim..ha sende aklınla bin yaşa çok eğlenceli olmuş yine:dd

emeğine sağlık yine süper olmuş (:

Emeklerine sağlık Myself :)Süperler.
Ben de bir katkı sağlayım :)

Yiyecek birşey bulamayan ve yeterli ilgili bulamayan Myself yorgunluktan kaynaklanan hararetini söndürmenin çaresini boyundan büyük karpuz dilimiyle giderme peşinde..
komik_bebekler_3.jpg

Emeklerine sağlık Myself :)Süperler.
Ben de bir katkı sağlayım :)

Yiyecek birşey bulamayan ve yeterli ilgili bulamayan Myself yorgunluktan kaynaklanan hararetini söndürmenin çaresini boyundan büyük karpuz dilimiyle giderme peşinde..
komik_bebekler_3.jpg

:D :D

Sen beni güldürdün ya beklemediğim bi anda Rabbimde seni beklemediğin bi anda
Öyle bi mutlu etsinki o günü hiç unutamayasın inşallah..

Allah razı olsun ,

Kavurucu sıcaklardan yakınan , vede alkolün vermiş olduğu etkiyle hamburg suyuna kendini bırakan
AhSen. Ne olduğunu şaşırdı , vede o an bizde onu takip ediyorduk.. Sana kaç kere diyeceğiz okadar içme diye..

6988d1362602118-ko9.jpg

Forumumuzun iki kafadar adminlerinden She` vede Z3yn3P Cok samimi oldukları ortak bir arkadaşlarının düğününe davetliyken , She` nin kullandığı araç ile yola devam ederken She` kendinden geçmiş olsa gerek bu objektif i yakaladık .. gördüğünüz üzere Z3yn3P in yüz halinden nekadar korktuğunu anlayabiliyorus , ohh yaprak hanım hiç bişey olmamış gibi devam ediyorsunuz bravo doğrusu vurdum duymazlığın bukadarı olur..
Boşa demiyolar , Traffik canavarı diye bayan milletlerine..

komik-kareler-komik-resimler-fotograflar-galeri-tikla-570r1.jpg

Dila Arkadaşımıza çay içmeye uğradık oturmaodasına geçmemizi söyledi , yerde gördüğümüz manzara karşısında şaşırdık kendisine teslim edilen kuzeni cok ağlıyo diye yeni bi taktik bulmuş meğersek , ama cok yadırgadık kendisini .. sizde bize hak verirsiniz umarım..

images

RooKiE bizi davet etti , güzel bi müzik konseri vereceklerrini dile getirdi arkadaşlarıyla vede biz gittik fakat olumsuz etkenlerden geç vardık , gittiğimizde kendisini baygın bi halde gördük arkadaşları da bu durumdan istifade etmişlerdi bizde bu güzel anı ölümsüzleştirmek istedik..
ahhh RooKiE ahh..

gobek-surat-901018738.jpg

Aşırı sıcaklardan kurtulmanın yolunu , değişik bir yöntem uygulayan Pitre karşınızda,
Keyif bu olsa gerek heralde , Allah keyfini artırsın..

0666.jpg

Arda senin aklına hayranız forumcak , harikasın ..
Dikkat et boğulma ,

0668.jpg

Her zaman derim ki el emeği olan herşey güzeldir vede forumumuzun nadide müdavimlerinden
DenizZ Arkadaşımızın misafiri olduk vede o andaki o kare yi büyük bir zevkle sizle paylaşıyorus..
Eline sağlık arkadaşım

241Dunya72201_02.jpg

241Dunya72201_03.jpg

241Dunya72201_44.jpg

Forumumuzun en şirin üyelerinden @ _Tuğba_ nın cocukluk fotosu elimize geçti annesine teşekkür ediyoruss , maşallah sana şimdiki gibi kücüklüğündede cok tatlı vede şirinmişsin.. Nazar değmesin..

233023.jpg

ZeN Arkadaşımızın köpeği karşınızda bukadar tatlılıkmı olur ya ,
Zen de bir cocuk gibi bakıyo kendisine bariz belli oluyor dimi ,

206411.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri