Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumumuzda müziğe düşkünlüğü ile tanıdığımız RooKiE Arkadaşımız ,
Gece katılacağı bir clup bar için evinde deneme yaparken bize sağolsun bir poz verdi..

283948_431130506929332_2128367882_n.jpg

Bâtın vede yeni icadı karşınızda , bu icaat iyi iş yapar diyorus kendisine vede reklamı icin aracı oluyorus

402782_415229425200091_1570419816_n.jpg

yoğun iş temposuna bide aşırı sıcaklar eklenince üstüne üstlük gece kafayı dağıtmak icin
Girdiğini nette forumun sıkıntılarını cözen Arantir darlanmış olcakki fotolarımıza böyle yakalandı

320102_438663462842703_184984249_n.jpg

Forumumuzun ekürülerinden olan Ask-i-LaL ve EmiR göreceksiniz ama şaşırmayın ,
Bizler gözlerimize inanamadık Ask-i-LaL senn amacın ne demeden de geçemiyorus ?

ters.jpg

Ooo AhSen. Hanım , genemi kafanız güzeldi alkolüydünüz =? güzel bi kare mimiklerine hayran kaldık efendim..
Tişörtünüzde göz kamaştırıcı yani ,

zenciden-korktu.jpg

Sardunya arkadaşımızın gönlünün zengiinliği kadar kendiside zenginmiş..
Bu fotoğrafı çekerken 20 ye yakın güvenlik görevlisi başımızda üşüşmüş vaziyette bekliyolardı..
Gözümüz yok gözümüz yok , hayırla harcayın..

zengin-pic.jpg

Malumunuz olmak üzere Maria Puder arkadaşımız tatilde vede bir arkadaşının düğün haberine gideceğini aldık , düğünde dikkat çekici olmak istiyen arkadaşımız yeni stil sacını ilkez biz yakaladık..

lrwg0.jpg

Okulu bittikten sonra yüksek lisans yapma hayeleri kuran Eugène bi fotosu gelecek şimdide..

5947317993_516498745051310_1483895152_n.jpg

Ooo diyorus Ukala Sözler yakıyoo tek kelimeyle ismi neydi bunun ya ? demiştin ama unuttuk..

Çook tatlı değilmi ablaları abileri ?

745512616_10151310239378540_1081735708_n.jpg

Bu gördüğümüz vede göreceğiniz olayı sadece bizi konuk eden evine ZiFiR. de göreceğinizi iddaa ediyorus malumunuz teknolojimiz cok üst seviyede ilerlemesine karşın ZiFiR. in icaatı karşınızda .

503840884.jpg

She` Arkadaşımız biliyorsunuz rize de kafasını dinliyo memleketinde ,
Çok canı sıkılıyo olacak ki yanına gittiğimizde bize kendinin yaptığı bişeyi göstermek istediğini
Söyledi vede biz o anı kaçırmadık..

197thumbs_dar-7.jpg

DenizZ Arkadaşımızla söyleşi yaparken , Köpeği kısmanmış olsa gerk tepki gösterdi
Akabinde DenizZ bağırınca köpeği surat yaptı vede o anı cok güzel yakaladık..

10funnypictures303.jpg

Forumumuzun herdaim gülen yüzü Kaiken Gene tebbesümlü anında fotolarımıza yakalandı
o Arkadakı hırboyuda bırakmadınki alalaım façasını aşaya !

suxfgpq2faulfoto17.jpg

Sonya arkadaşımızı , hayvanat bahçesinde gördük bize sırtını döndü kensini çekmemizi istemedi,
Cok ısrarlarımıza rağmen vede atalarımız demiş ya Allahın tokatı vardır diye..
Sanki yunus balığı onu yiyecekmiş gibi idi akvaryumu kıracak zannettik bi an.. vede
O anı yakalayan foto arkadaşımıza teşekkür ediyorus ..

picdump_catsmob_dot_com_02243_001.jpg

Myself ben gene çok eğlendim :DDD Çok iyi olmuş harikasın.

Ayrıca Yüksek lisans olayına bittim :zuha::zuha::zuha:

Bâtın vede yeni icadı karşınızda , bu icaat iyi iş yapar diyorus kendisine vede reklamı icin aracı oluyorus

402782_415229425200091_1570419816_n.jpg

DenizZ Arkadaşımızla söyleşi yaparken , Köpeği kısmanmış olsa gerk tepki gösterdi
Akabinde DenizZ bağırınca köpeği surat yaptı vede o anı cok güzel yakaladık..

10funnypictures303.jpg

:):) bu sefer dahada guzel olmus eline saglik Myself:cici:

Gene yakıyorsun ortlığı Pitre , sakalar yakışmış demeden geçemiyeceğiz

o4tiidbhmorning_picdump_223_640_08.jpg

CastieL yeni buluşuyla karşınızda , el vede ayak arabası ismi..

294089_479965698712479_517040898_n.jpg

ZeN Arkadaşımızın Gençlik fotoğrafı , enteresan bir poz vermişler uzun bir uğraş sonu elimize geçti bu kare..
Arkadaşına hain bir plan sergilemiş sanki , Şiddete hayır diyorus efendim ..

0000389020.jpg

Hüma hernekadar kendinizi kamufiaj etsenizde biz ordaydık vede sizin oldugunuzu biliyorus
Yakın zamanda ufak capli bir rahatsızlıktan ötürü hastanede bulununan arkadaşımıza geçmiş olsn diyorus

0000389024.jpg

Bukadarınada pes diyeceksiniz , bizler dedik , TATLI nın evine konuk olduk vede ,
Karşılaştığımız kare an itibari ile karşınızda..

qnmd6.jpg

Poz istedik vede pozun kralını aldık harika bir kare efendim , böyle bir mimik söz konusu olamaz.
Heяa Arkadaşımız vede sevgili köpeği pikaçyusaşkhepvarolsun , köpeğin ismine bakarmısınız ,
Aşk hep var olsun anladık biz , manalı anlam yüklü bir isim katılmamak mümkünmü , ilişkisine nazar değmesin diyoruz bizde burdan kendisine..

qnmfl.jpg

Ve karşınızda forumumuzun delikanlı kullanıcıları ,DoGu BeLa Akın KEZMAN vede mnıl ın el emeği göz nuru diye adlandıran çalışmaları yaklaşık bir senenin ardından , tamamlandığı söylediler ilk görüntülerini biz yayınlıyorus..

qnmfx.jpg

Eline sağlık, güzel paylaşımlar yapmışsın herzaman ki gibi :)

eheheh çok güldüm :)

@Sonya arkadaşımızı , hayvanat bahçesinde gördük bize sırtını döndü kensini çekmemizi istemedi,
Cok ısrarlarımıza rağmen vede atalarımız demiş ya Allahın tokatı vardır diye..
Sanki yunus balığı onu yiyecekmiş gibi idi akvaryumu kıracak zannettik bi an.. vede
O anı yakalayan foto arkadaşımıza teşekkür ediyorus ..

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın

Gene yakalandık :D:D
teşekkürler @Mysel emeğine sağlık yine güldürdün beni:dd
picdump_catsmob_dot_com_02243_001.jpg

ahh Sonya ahh senin gibi güler yüzlü hayat dolu bir insana nekadar rol amaclıda olsa
o denli şiddet içerikli bir sahnenin içersine girmek yakışıyormu , şiddet sana aykırı bi kavram bence..

b-366374-ilgin%C3%A7_komik_.jpg

Kırmızı arkadaşımızı yoğun çabalar sonucunda ulaşabildik , kendsiinin cekildiğinden haberi yok gizli çekim yaptık , haberi olsa müsade etmiyeceğini biliyorduk , kendisi ilginctir aşırı düzeyde bir hayvan sever olsa gerek gördüğünüzde foto yu nedemek isteğimizi anlıyacaksınız

46thailandvf6.jpg

Bâtın herkez olduğu gibi bizde güler yüzlü tanıdık ama yanına uğradığımızda ateş püskürüyordu..

komik-afisler-tabelalar-1.jpg

KöLe bize yarasın demekten başka bişey düşmezde bebeğe kötü örnk olunmuyormu ?

ornekbaba.jpg

Forumumuzun sessizliğe bürünmüş üyelerinden olan HeavenLy lin neden sessiz kaldığını heralde bu pozdan sonra daha iyi anlıyacağız.. benmde kafam bi miilyon olsa bende yazacak derman bulamam doğrusu hak vermiyorum değil ,

25200732559AM.jpg

Azerbeycanda kavurucu sıcaklardan bunalan iNNocent Arkadaşımız değişik yöntem bulmuş ,
Tavsiye ediyormusun diye tiyoo alalım bizde deneriz ?

rknyg.jpg

Hacı tabana kuvvet..

577293_348357981888682_433716089_n.jpg

Forumumuzun Fenerbahçeye gönül vermiş kullanıcılarından Calypso ayşe nin evin misafir olarak gittik kendisi o sıra bizi odaya geçmemizi söyledi kendi çay getirmeye gitmişken bide ne görelim
hey kidi hey dedirtecek bir sahne idi türk milletim nelerde icat ediyo böyle aklına sağlık arkadaşım diyorum burdan kendisine..

992814_563651650359313_1557448026_n.jpg

Sana helal olsun Eugène

qnmj1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri