Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimden soğudum ya gerçekten bak.
Ben ısınana kadar gelmem buralara :p

Zamanında az böyle konular açmıyordum.Yine bir heves geldi içime ama hiç enejim yok :D

:D Nickimi orda görmek sevindirdi beni
Teşekkürler unutulmamak güzel :D
Emeğinize sağlık :D
Bu tür konular yaratıcılık, mizah ister :D Başarılı :D

Evet efendim Forumumuzun değerli kullanıcılarından Heяa nın bir sevgilisi olduğunu
hepimiz biliyorus vede merakediyorduk iki çifte kumruyu güzel havadan istifade ederken KaranLIK
la beraber yakaladık KaranLIK ın yoğun ısrarlarına karşın her iki sevgili kendilerini deşifre etmek
istemedi vede Heяa sevgilisinin sadece sırtından yakalayabildik gördüğünüz üzere arka çekim
olmasına karşı çok yakışıklı , gerisini siz düşünün.. Çok emek harcayan , dil döken KaranLIK Arkadaşımızada teşekkürü bir borç biliriz ( Maşallah diyelim çiftimize lütfen bakarken ) Nazarımız değmesin..

1176290_10152157635888709_1699075971_n.jpg

Vede karşınızda krokide kit lakaplı Bâtın uzakdoğudaki müsabakalara gitmeden evel
ısrarlarımız üzerine bizi kırmayıp poz verdiği için kendisine teşekkür ederekten başarılar diliyorus..

970703_10152157584883709_1376127934_n.jpg

Evine misafir olduğumuz ZiFiR. Bi anda birşeyin peşine düştü vede o anlarda bizde şok içersinde
kaldık kamereman arkadaşımız ama anı yakalamış biz şok geçirdiğimiz süreçte Rtükten sebep
Sadece bir kısmını yayınlıyorus ,

1170840_10152155250793709_510207859_n.jpg

Vede forumumuzda dj olarak saygın bir kişilikte tanınan heLen arkadaşımızı
Heralde forumdaki herkez bizim sayemizde görmüş olacaklar ?
Çok uğraştık ama yakaladık efendim bizden ne kaçtıki ?

526436_10152123019598709_35147454_n.jpg

GÖzlerinizi kapatın cünkü inanamıyacaksınız , tatil icin gittikleri yerde büyük para ödülü
Bir yarışmaya katılan , Arda vede GabrieL Arkadaşlarımız karşınızda..
Aç değiler , para için kapışıyolar altını çizelim..

554920_10152130812638709_2014751066_n.jpg

Çok güzel olmuş yine yaa :cici:
kendimizi deşifre edeceğimiz zaman sizin objektiflerinize gülümseyeceğiz efendim :kiki:

Çok güzel olmuş yine yaa :cici:
kendimizi deşifre edeceğimiz zaman sizin objektiflerinize gülümseyeceğiz efendim :kiki:

İnanın içime su serptiniz , teredürtte kalmıştım yanlış anlayabilirsiniz diye<
ihtimal aslında vermemiştim samimiyetinize yansıtığınız kadar tanıdığım kişiliğinize
dayalı olaraktan böyle bişey yaptım ama sonrada keşke müsade istesemiydim dedim..

Beğenmenize sevindim , Nazarımız dokunmasın mutlu olun kafi..

İnanın içime su serptiniz , teredürtte kalmıştım yanlış anlayabilirsiniz diye<
ihtimal aslında vermemiştim samimiyetinize yansıtığınız kadar tanıdığım kişiliğinize
dayalı olaraktan böyle bişey yaptım ama sonrada keşke müsade istesemiydim dedim..

Beğenmenize sevindim , Nazarımız dokunmasın mutlu olun kafi..

İyi niyetinizden şüphem yok :)
Teşekkürler :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri