Kim nerede ne yapıyo

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağırda Analiz Araştırması yapmaya Giden , !!aLPaCiNo!! kötü yakalanıyo..

boynuz.JPG

Lion Arkadaşımızın açtığı mekanda yazan yazı gözlerimizden kaçmadı..

sulo.JPG

@BitmeyenKahve. Yi böyle olduğunu tahmin edebilmek mümkünmüydü
Biz bile gözlerimize inanamadık görünce ama ta kendisi , Özel bir arkadaşının moda çekimi için
Yardım çekimi yaparken yakaladık kendisini.. Maşallah diyelim..

gelin.JPG

Delikanlılıklarına laf söyletmemek için fobbileri olmasına karşın hepsi birbirine inat binerse korktukları şeye sonuç olarak bu kare ortaya çıkar böylelikle , paparazimizden kaçmadı Forumumuzun saygı değer kullanıcılarından BeLa EmiR DoGu Arda yı görmektesiniz..

hiz.JPG

İşleri kesat giden , KaranLIK böyle bir pozla yakaladık

kredikarti.JPG

Bâtın Seni görünce ben bile korktum hayvan nasıl korkmasın..

esek.JPG

Forumumuzun nadide kullanıcılarından Fasl-i Mavi yi bizler bilgili insan olarak tanıyorduk , acaba okuma yazmasımı yok dersiniz?

yaya.JPG

Calypso ile Heяa yı yakaladığımız an , Heяa çok hırslı olduğu bi anda paparazi fotomuza yakalandığı bir poz ,

med_1147544345-11.jpg

Eugène nin değişik reklamını , tanınmamak için kimsenin tanımadığı yerde yaptığını bir arkadaşımız yakalamış durumda ,

k2hz8.png

EfRaSiYaB kendisi ile keyif yaparken yakalamış olduğumuz bi kare Allah keyfinizi attırsın..

mshfn.jpg

Forumumuzun nadide nezaketli kullanıcılarından AhSen. Kendini genç bir bayan olarak herkeze tanıtmıştı ama bizden kaçarmı evine gizli kamera koyduk vede karşınızda kendileri..

mshl7.jpg

Yerlere yatiyorum gulmekten kizlarla dsakljjjjjjjasdljasldjasljdlasjdlasjldjlasjdljasldjlasjdlajsldjasd a

Forumumuzun nadide nezaketli kullanıcılarından @AhSen. Kendini genç bir bayan olarak herkeze tanıtmıştı ama bizden kaçarmı evine gizli kamera koyduk vede karşınızda kendileri..

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
mshl7.jpg

İkramin selami var sana Myself sadkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjklajsdaskldsajk resmen yerlere yattik

Forumumuzun nadide nezaketli kullanıcılarından @AhSen. Kendini genç bir bayan olarak herkeze tanıtmıştı ama bizden kaçarmı evine gizli kamera koyduk vede karşınızda kendileri..

wol_error.gif
Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın
mshl7.jpg

İkramin selami var sana Myself sadkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjklajsdaskldsajk resmen yerlere yattik

Aleyküm Selam efendim :)

Bi nebzede olsa yüzünüzde gülücük belirtisi verebildiysem ne mutlu bana , Hörmetler .

Elimize çok sağlam bir kaynaktan Mira arkadaşımızın çocukluk fotoğrafı geçti..

12_09_2363259_1.jpg

Forumumuzun nezih kullanıcılarından olan Ask-i-LaL Arkadaşımızın çocukluğundada
Bu denli iyi vede şirin olduğunu biliyormuydunuz ? göreceğiniz resim karşısında sizde hak vereceksiniz

12_09_2363259_5.jpg

Bizden kaçmaz efendim , Spora merakını bildiğimiz @Henry Chinaski. Güzel bir pozla yakaladık
Kendine dikkat et bi yerlerini sakatlama diyoruz burdan kendisine..

12_09_2363259_6.jpg

Kolay yoldan para kazanmanın yöntemlerinden bitanesi daha ile karşınızdayiz
Çok değişik bir düşünce ile karşısısındayız .. GüLSe mızı tanıyan birisinin yakaladığı
Poz ile karşsınızdayız hiç görmeyenlere karşınızda GüLSe

78146339.jpg

Görecekleriniz karşısında şaşıracaksınız , bizler çok şaşırdık vede çok tırsttık ,
Ama bu foto olay yaratacak.. Kaiken i göreniniz varmı ? işte karşınızda..

20120927_646_1348738562_0crb.jpg

Çılgınlığında bukadarı denilecek bir sahne ile karşı karşıyasınız , Forumumuzun sakin kullanıcıları olarak gözüken heLen , TöVBeLi , Amy , ide@list , Sardunya , @Miss.ultrAslan Aşırı alkolün vermiş olduğu etkiyle yapmış oldukları show dan yakaladığımız bir kare..

cf72af02c13227e60c788c0fe4a5d54b_d580.jpg

Göreceğiniz fotodan anlıyacağımız tek şey Trafik canavarı tabirinin nekadar uygun olduğunun bir kanıtı , karşınızda Rhea'

20130320_646_1363771982_hkd3.jpg

Forumumuzda sessiz sakin görünümde olduklarına kanmayın arkadaşlar
Portekizde psikopatlıklarıyla meğersek ün salmışlar , gördüğünüzde sizde biz gibi inanamıyacaksınız
Fakat 4 kafadar She` Elif TATLI @Miss.ultrAslan bu pozdan kurtulamıyolar Elleri silahlı olanlar Elif vede She`

254489_10151174185478351_1436498050_n.jpg

Alaz. Stil yapmışsın , gizli çekimden kaçamadı kendileri..

428049_318510731534154_299187179_n.jpg

Bu işte bir terslik var yerleriniz tam tersi olmas gerekmiyormuydu ?
Adrenalin arayan forumbahanenin saygı değer kullanıcılarndan olan ,
PAŞA TORUNU DenizZ DnZ KEZMAN Kıskanç eski_toprak GabrieL

380453_326394054053395_1771183119_n.jpg

Hayvan sever Olarak tanıdığımız Maria Puder bu fotoğrafı görenler karşısındada bukadarına
Pes dedirtecek , boğulcaksın dikkat et kendine..

37492_139278432764959_7631944_n.jpg

Sizce bunlar ne yapıyo dersiniz ? biz bi anlam veremedik kendilerinemi sorsak ?
Evet karşınızda , üç kafadar BeLa EmiR Arda ..

557369_399595983427903_2072421634_n.jpg

Ukala Sözler de bakın siz evinde beslediği kedilerden bahseder dururdu bitanede değilmiş ikitane
vede öyle bir yetiştirmişki kendi kaleminin kuvveti beslediği kedilerin çenesine vurmuş..

574477_397729573614544_1305385894_n.jpg

ah be DoGu insan dikkat etmezmi ? o acıya can dayanırmı Allah kuvvet versin ,
O değilde HeavenLy Sen niye ağlamaklısın yanında o şekilde insan motive etmeye calışır..

523775_387839724603529_1757206888_n.jpg

Elif gene fena halde yakalanmışız be canım :D Sana kaç kere dedim Silahlar elimizdeyken kolumuzu camdan dışarı atmayalım diye :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri