M
Myself
Ziyaretçi
Ziyaretçi
EmRe Gene forumun problemini çözme peşinde
Arkasındaki Eugène ve KaranLIK suikast peşindeler..
She`herzamanki gibi titizliğini konuşturuyo ,
BeLa vede EmiR kararlaştırdıkları durumu uygulamaya koyarak motorla dünya turuna çıkmaya karar verdiler..
Maria Puder'i Magazinciler sonunda sigara içerken yakaladılar..
ZeN Tatil öncesi gittiği sörf kursunda öğrendiklerini sergiliyo , Geleceğin sörfcüsü..
FeNeR1907 Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor diye ortalığı boşuna yaygaraya vermişiz. O göbek bende de olsa bende yerimden kalkamazdım.
Alkolik olduğunu biliyordukda bu kadarı fazla olmamış mı FeNeR1907 ?
Calypso mutluluğunu bizimle paylaşmayan Ayşe ye kırıldığımı buradan iletmek isterim. Ama uzun uğraşlardan sonra istediği kareye ulaştım. İşte sizlerle..
Ask-i-LaL Öğretmenlik yapmaktan usandığını , asker olmak istediğini bariz bi şekilde ıspatlamış olsa gerek öyle değilmi ?
GabrieL Forum yöneticilerine kızdığından ötürü sinir patlaması yaşıyo ,
Evet çok uğraş verdiğimiz pozu sonunda elde etmiş bulunuyorus , forumumuzun gizemli saygı değer üyelerinden ZiFiR. cocukluk karesini elimize geçirmiş bulunuyorus ben gözlerime inanamadım sizlerde inanamıyacaksınızdır..
DoGu şimdiden kurban bayramı hazırlıklarına başlamış bile ,
partiye bir hevesle hazırlanan DnZ Şansızlığına bir bakın.
Kuaför kurbanı. Gitmiş yay gibi kaşlar vede farkında bile değil poz veriyo
Yanındaki CeZa da bozuntuya vermiyo..
Kaiken Makyajsızken düşünceli bir anında fotomuza yakalandığı an
Farz-ı MisaL hayat mücadelesinden yorulmuş olsa gerek , kolay para yollarına başvurduğunu gördük..
@Henry Chinaski yi ilkez bu denli sinirli gördük vede yanına yaklaşmaya cesaret edemedik..
Arkasındaki Eugène ve KaranLIK suikast peşindeler..
She`herzamanki gibi titizliğini konuşturuyo ,
BeLa vede EmiR kararlaştırdıkları durumu uygulamaya koyarak motorla dünya turuna çıkmaya karar verdiler..
Maria Puder'i Magazinciler sonunda sigara içerken yakaladılar..
ZeN Tatil öncesi gittiği sörf kursunda öğrendiklerini sergiliyo , Geleceğin sörfcüsü..
FeNeR1907 Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor diye ortalığı boşuna yaygaraya vermişiz. O göbek bende de olsa bende yerimden kalkamazdım.
Alkolik olduğunu biliyordukda bu kadarı fazla olmamış mı FeNeR1907 ?
Calypso mutluluğunu bizimle paylaşmayan Ayşe ye kırıldığımı buradan iletmek isterim. Ama uzun uğraşlardan sonra istediği kareye ulaştım. İşte sizlerle..
Ask-i-LaL Öğretmenlik yapmaktan usandığını , asker olmak istediğini bariz bi şekilde ıspatlamış olsa gerek öyle değilmi ?
GabrieL Forum yöneticilerine kızdığından ötürü sinir patlaması yaşıyo ,
Evet çok uğraş verdiğimiz pozu sonunda elde etmiş bulunuyorus , forumumuzun gizemli saygı değer üyelerinden ZiFiR. cocukluk karesini elimize geçirmiş bulunuyorus ben gözlerime inanamadım sizlerde inanamıyacaksınızdır..
DoGu şimdiden kurban bayramı hazırlıklarına başlamış bile ,
partiye bir hevesle hazırlanan DnZ Şansızlığına bir bakın.
Kuaför kurbanı. Gitmiş yay gibi kaşlar vede farkında bile değil poz veriyo
Yanındaki CeZa da bozuntuya vermiyo..
Kaiken Makyajsızken düşünceli bir anında fotomuza yakalandığı an
Farz-ı MisaL hayat mücadelesinden yorulmuş olsa gerek , kolay para yollarına başvurduğunu gördük..
@Henry Chinaski yi ilkez bu denli sinirli gördük vede yanına yaklaşmaya cesaret edemedik..