ibadeath
Elmas Üye
Sen niye vurdurmuyorsunHastaneler aşı vurulanlar ile dolu - yayınlarim .faydası yik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen niye vurdurmuyorsunHastaneler aşı vurulanlar ile dolu - yayınlarim .faydası yik
Ayıp yapıyorsun, ne biçim soru bu. Yanlış anlaşılır soru şeklin.Sen niye vurdurmuyorsun
Aşı karşıtı değilsen de aşılamayı da desteklemiyorsun yani insanlara enfekte olun der gibi bir halin var.Aşı karşıtı olduğum anlamını mi cikarttiniz siz bu üç senede. Aferim.
Hocam sanirim seni bir ben anladim senin karsisinda oldugun durum sonuclarinin belirlenememesi, yan etkileri ve alinmayan sorumluluklarAşı karşıtı olduğum anlamını mi cikarttiniz siz bu üç senede. Aferim.
Panik seviyesinde bir hastalık olmadığını söylüyorsun. İshalden ölen kişi sayısının daha fazla olduğunu yazmışsın. Yanlış mı anlamışımAşı karşıtı olduğum anlamını mi cikarttiniz siz bu üç senede. Aferim.
Canımsın.Hocam sanirim seni bir ben anladim senin karsisinda oldugun durum sonuclarinin belirlenememesi, yan etkileri ve alinmayan sorumluluklar
Normal vatandaşın ne söylediğinin elbette hiçbir önemi yok ve aşısızların salgının seyrini değiştirdiğini söyleyenler de birer uzman.siz normal vatandaşlar "aşı olmayanlar mutasyonlari arttırdı. Sizin yüzünüzden anam babam risk altında" diyemez. Ben bile diyemem
| Vaccination status | Deaths involving COVID-19 | Non-COVID-19 deaths | COVID-19 deaths as percent of all deaths |
|---|---|---|---|
| All deaths regardless of vaccination status | 51,281 | 214,701 | 19.3 |
| Unvaccinated | 38,964 | 65,170 | 37.4 |
| Deaths within 21 days of first dose | 4,388 | 14,265 | 23.5 |
| Deaths 21 days or more after first dose | 7,289 | 66,533 | 9.9 |
| Deaths within 21 days of second dose | 182 | 11,470 | 1.6 |
| Deaths 21 days or more after second dose | 458 | 57,263 | 0.8 |
Sen inadına devam et çünkü nasılsa ben haklıyım.Çok ezbercisin.
Oyle teknik cevap vermeyecektin hoca Adnan Oktar tarzinda devam etmeliydinÇok ezbercisin.
Virüs daha az öldürücü olana kadar bu salgın sürecek mi sürmeyecek mi? Sürecek ve kimse ne kadar süreceğini de bilmiyor.Ya bak, ben 2018 de gribe sudafed veriyordum. O kadar şey yaşandı. Halen sudafed veriyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Tıp sudafedten öteye gidemedi.
Rezil bir durum.
Anketlik bir durum yok... Yaşayıp göreceğiz artık ve nasılsa kimsenin elinden bir şey gelmiyor.Anket açsak mi kararsız kaldım tepki almayalım durduk yere