Kim haklı çıktı?

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
pamuk abi maskeye hayır, ağza özgürlük.

Salgın varken eski normale nasıl döneceksin? Ne istiyorsunuz, masal anlatıp hikaye mi uydursunlar?
Gerçekleri duymak hiç işinize gelmiyor ve felaket tellallığı sanıyorsunuz fakat hakikat bu yaşananlar işte!

Sen dönme lefyt normale. Şurada kaç senen kaldı yaşayacak. Corona değil ama mamografidir smear testidir onlarla uğraş. Çünkü kanserden ölme ihtimalin daha çok bu saatten sonra.

Dön baba dönelim rep-rep. Kefen ile kayyum rep-rep. Left seninki de mantık yani? Millet profil resimleriyle atomu parça pincik ediyor dediğine bak :( Herkezin bir dayısı var ve benim dayım Kor-ona. Eminim arkadaşların dayıları da gelirse Kor-ona. Bu arada yerli malı haftası ne zamandı? Çevremizi temiz tutalım diye soruyorum. Boşları bari alsalar ya.....

-afsdkfdkasdkjf: olum gülmekten karnıma ağrılar girdi la : )

Aşı konularına cevap yazmıyorum, kendisinin Uğur Şahin'in eşi olduğu yönünde şüphelerim olan @Lefty 'i bekliyorum :D

Sen dönme lefyt normale. Şurada kaç senen kaldı yaşayacak. Corona değil ama mamografidir smear testidir onlarla uğraş. Çünkü kanserden ölme ihtimalin daha çok bu saatten sonra.
Ne güzel moral veriyorsun böyle? Amacın beni bir şekilde öldürmek galiba.:)
Bahsettiğin kontroller düzenli yapılıyor zaten ve şu an gayet sağlıklıyım ancak ölürsem de ya salgından ölürüm ya da trafik kazası v.s

Konuya dönecek olursak da bazı konularda haklı olduğunu diğer başlıkta da ifade ettim ve elbette yaşam böyle korku ile geçmez ayrıca ben zaten normal hayatıma devam ediyorum ancak sorun şu ki ekonomik veriler salgının yarattığı olumsuzluğun büyüklüğünü açıkça ortaya koyuyor. Bu salgın bir şekilde kontrol altına alınmak zorunda ve çözüm de aşı...Zorunlu aşı.

Kardeşim de kanser atlattı hatta yaşamaz demişlerdi ancak neyse ki en zor tür olanı atlatmayı başardı. ( LMS / Leiomyosarcoma)
En yakın kız arkadaşım 35 yaşında, evli ve çocuklu, mutlu bir yaşamı varken rahim kanserinden öldü. Dayım, akciğer kanserinden öldü ve elbette bu hayatta bir sürü hastalık ve çok sayıda da risk var ancak kimse size köle gibi yaşayın demiyor ki... Aşı olsun insanlar ve salgın da daha az hasara sebep olsun deniyor, ne var ki bunda?

Sanki aşı olmadınız da hes kodunuz yok küresel bir kimliğiniz yok

@climax tam dört aşılı ve beş deseler yaptırmazsa ben adımı değiştireceğim.
Aşı olmayanlar hadi neysede aşı olup da aşı karşıtı olmasını anlamıyorum. O diyor ki bir işe yaramıyor. İşe yaramasın. Ama işe yaradığını düşünen kitle için herkes aşı olsun. Bu kadar zor bir şey mi. Biri diyorki ben başkaları için bu maddeyi vücuduma neden enjekte edeyim. Öteki diyor ki o aşı olmadığı için ben neden hastalık kapayım. İki ucu da boklu değnek yani

Geri