ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hayatımız boyunca zaman zaman kilo aldığımız dönemler olmuştur oluyor bazen ruhsal sıkıntılar bazen kışın etkisi vs vs şimdi ben bu konuda denenmiş sağlam öneriler ile herkese ilham olmak isterim kendime de tabiki o yüzden standartın dışında aldığım kiloları nasıl verdiğimden bir kaç örnek vereyim diyet asla yapmadım yapmam saçma geliyor
)
1 - Hergün kalktığın da bir bardak su ile güne başlamak ama hiç bişey yemeden gün boyunca metabolizmayı harekete geçiriyor ve en azından mevcut kiloyu korumanızı sağlıyor düzenli yaparsanız büyük ölçüde etkisi oluyor.
2- Karabuğday çorbası bunu gece yatarken tükettiğinizde ciddi bir yağ yakımı oluyor.

ayrıca günde 3 öğün yerseniz farkı hissedecek ve kilo verdiğinizi göreceksiniz
Bunları yaparken inanmanız lazım tabiki laf olsun diye yapmak saçma olur şimdi bu örnekleri verdim zamanla da yazacağım.
1 - Hergün kalktığın da bir bardak su ile güne başlamak ama hiç bişey yemeden gün boyunca metabolizmayı harekete geçiriyor ve en azından mevcut kiloyu korumanızı sağlıyor düzenli yaparsanız büyük ölçüde etkisi oluyor.
2- Karabuğday çorbası bunu gece yatarken tükettiğinizde ciddi bir yağ yakımı oluyor.

ayrıca günde 3 öğün yerseniz farkı hissedecek ve kilo verdiğinizi göreceksiniz
Bunları yaparken inanmanız lazım tabiki laf olsun diye yapmak saçma olur şimdi bu örnekleri verdim zamanla da yazacağım.