Kilo vermek için öneriler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayatımız boyunca zaman zaman kilo aldığımız dönemler olmuştur oluyor bazen ruhsal sıkıntılar bazen kışın etkisi vs vs şimdi ben bu konuda denenmiş sağlam öneriler ile herkese ilham olmak isterim kendime de tabiki o yüzden standartın dışında aldığım kiloları nasıl verdiğimden bir kaç örnek vereyim diyet asla yapmadım yapmam saçma geliyor :))

1 - Hergün kalktığın da bir bardak su ile güne başlamak ama hiç bişey yemeden gün boyunca metabolizmayı harekete geçiriyor ve en azından mevcut kiloyu korumanızı sağlıyor düzenli yaparsanız büyük ölçüde etkisi oluyor.

2- Karabuğday çorbası bunu gece yatarken tükettiğinizde ciddi bir yağ yakımı oluyor.

1701614089165.png

ayrıca günde 3 öğün yerseniz farkı hissedecek ve kilo verdiğinizi göreceksiniz

Bunları yaparken inanmanız lazım tabiki laf olsun diye yapmak saçma olur şimdi bu örnekleri verdim zamanla da yazacağım.

Yaktığın kalori aldığından fazlaysa kilo verirsin bu kadar basit.

boğazınızı tutun.

Dahiyane…
Düşünememiştik bunu… sjksnsj

Kahvaltıda yulaftan lavaş gibi yapıp tüketin. Bir de beyaz ekmeğe elinizi sürmeyin. İştahı köreltici şeyler denemek işe yarayabilir.
Bak böyle şeyler deme, yemeye bahane arayan bir milletiz. Beyaz ekmeğe elinizi sürmeyin dersen çatalla yerler, bak dediğini yaptık derler. Kötü yine sen olursun. Olma.

Diyet yapmadan yeme düzeni oluşturmanız en sağlıklı olandır ve böylece verilen kilolar da geri alınmaz.

Hareket mutlaka olmalı ve düzenli su içmeyi de ihmal etmeyin.

• Alkış
Tepkiler: ne
Yukarıda ki hanımefendinin de söylediği gibi beyaz ekmeği kesmez iseniz kilo falan veremezsiniz acı ama gerçek

1701618781644.png

Geri