Kilo Veremiyorum Çok Kızgınım

• Kullanıcı minyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 4924 gün önce görüldü
Merhabalar ;
22 yaşında 1,66 boy 80 kiloda bir erkeğim kilolarımdan kurtulmam gerekiyor kilo sadece göbek ile göğüs arasında fena şekilde görülüyor çok sıkı diyetteyim yani 5 gündür günlü aktivitelerim şunlar
- gece 3 te uyuyorum
- sabah 10 da kalkıyorum ilk işim odamla 40 mekik 20 şınav oluyor . Sonra tüpe sıcak suyumu koyup yeşil çay veya bitki çayını demleyip 2 bardak içiyorum .yanında salatalık ve elma yiyorum bir de sabah aç karnına elma sirkesinden içiyorum.. Akşama kadar nedense böyle küçük şeyler yiyorum salatalık domates karışımlı salatalar ve bolca limon sıkıyorum . gündüz 8km lik yol yürüyorum arkadaşımla eve geliyorum akşam biraz bilgisayar oynuyor gecenin 1de koşuya çıkıyorum yaklaşık 6 km lik. terliyorum terli anda mekik ve şınav çekiyorum geceleri bu düzenli şekilde ilerliyor yani gün içinde yağlı olsun kola olsun et ürünleri tüketmiyorum. bolca elma kivi salatalık limon suyu yeşil çay bitki çayları ve şalgam suyu ve 2lt su tüketiyorum hesapladım günlük ortalama en fazla 400-450 kalori alıyorum 5 günde en az 1 kilo gibi bir rakam bile zayıflayamadım acaba yaptığım diyette bir anormallik mi var anlayamadım . yardımlarını esirgemeyin 28 inde kız arkadaşımla görüşmeye gidecem biraz göbüşü vermem gerek arkadaşlar :cici:

Hemen birşey beklemek yanlış.
Bence bir spor merkezinde kardiyo çalış.
Ayrıca yağ yakıcı toz yada şuruplar ile daha hızlı sonuçlar alırsın.

Hemen birşey beklemek yanlış.
Bence bir spor merkezinde kardiyo çalış.
Ayrıca yağ yakıcı toz yada şuruplar ile daha hızlı sonuçlar alırsın.

yaz yakıcı toz veya şuruplar sağlığıma zarar vermesinden korktuğumdan endişeliyim . spor merkezine yazılırım . ama şu an yaptığım diyette bir yanlışlık varsa düzeltir misiniz acaba , sağlığımın bozulup hastalanmaktan da korkuyorum:icon_wink:

bence bu kadar yormamalisin kendini. anidende yemeyi kesmemelisin. meyve harici normal yemek te yemek zorundasin. az ve sk sk ye.
ekmegi, hamur isini birak, kepekli ekmeklere yönel. ivir zivir, cips, cikolata gibi seyleri eger cok yiyorsan birak. canim cok cektigi zaman bi parca cikolata zarar vermez :) bol bol su ic ki zayiflamana yardimci olsun.

bitkisel denilen ilaclardan uzak dur, ne olur ne olmaz hic guvenmiyorum.

ben yukarda anlattigim sekilde yaptim, 15 kilo verdim :) en önemlisi de hemen zayiflamam lazim deme. hemen bi sonuc beklersen gerceklesmez. önce kafanda bitir:) sabirli ol.

bence bu kadar yormamalisin kendini. anidende yemeyi kesmemelisin. meyve harici normal yemek te yemek zorundasin. az ve sk sk ye.
ekmegi, hamur isini birak, kepekli ekmeklere yönel. ivir zivir, cips, cikolata gibi seyleri eger cok yiyorsan birak. canim cok cektigi zaman bi parca cikolata zarar vermez :) bol bol su ic ki zayiflamana yardimci olsun.

bitkisel denilen ilaclardan uzak dur, ne olur ne olmaz hic guvenmiyorum.

ben yukarda anlattigim sekilde yaptim, 15 kilo verdim :) en önemlisi de hemen zayiflamam lazim deme. hemen bi sonuc beklersen gerceklesmez. önce kafanda bitir:) sabirli ol.

ne de güzel anlattınız ama ne bileyim şu an üniversitede öğrenciyim yaz okulu kendimi kilolu görüyorum eskiden orantılıydım her gün düzenli yürüyüp 6 ayda dümdüz göbeksiz bir haldeydim tekrar başaracağıma güveniyorum ama anlattığım gibi bana 1 -2 kilo versem 20 günde yetecek sonra düzenime dönerim zaten . dediklerinizin hepsini yapıyorum ekmek kullanmıyorum çikolata hamurumsu şeylerden tamamen uzağım bazen yarım porsiyon makarna sade , günlük 2litre su içiyorum. . çorbayı da ihmal etmiyorum ama en doğru olan da galiba yavaş yavaş kilo vermek . .

sen kafana cok takmissin verememenin sebepleride bence bu :) sabret biraz. ve ne olursa olsun kendinle barisik ol.

Bence aceleci davranma.
Bir diyetisyenden veya yazılacaksan spor hocandan günlük yiyeceklerinin bir programını isteyebilirsin.
Yağ yakıcılar da bir bilenin verdiği talimatlar altında öldürücü değildir.

sen kafana cok takmissin verememenin sebepleride bence bu :) sabret biraz. ve ne olursa olsun kendinle barisik ol.

heyecanla basküle çıkıyorum bakıyorum gr bile düşmemiş ama çok fena koydu bana :) tamam takmıyorum dediğiniz gibi barışığım kendimle , sonuçları yazarım ama başka önerileriniz varsa dinliyorum . .

Bence aceleci davranma.
Bir diyetisyenden veya yazılacaksan spor hocandan günlük yiyeceklerinin bir programını isteyebilirsin.
Yağ yakıcılar da bir bilenin verdiği talimatlar altında öldürücü değildir.

tamam , sizin dediklerinizi de uygulayacağım. .
aceleci olmak yok . .

Geri