Kilo takibi sekliniz

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Bilmiyom markasini bizdeki digital ama ben ibreli tarti seviyom

Bizdekinde yagini kasini vs de soyluyo ciplak ayakla basinca vs de inanmiyom ona ben.

Al bi ibreli tarti en guzeli (:

Ibreli tarti kalmadiki hic bi yerde yok eve hassas kantarmi alsam acep

2-3 haftada bir aklıma geldikçe tanıta bc-418 ile tartılıyorum artı ve eksileri umursamıyorum kesinlikle diyet yapmıyorum maksat yeşillik olsun diye takılıyorum :honk:

ne bulsam yerim ayrım yapmam. Şeker tuz aşırı kullanırım gecede yemek yerim. her yemekte mutlaka et olur. Peş peşe altı yedi tane dürüm yemişliğim de vardır.

geneldede tartılmam en son tartıldığımda 84 kiloydum ondan bir öncekini askerde tartmışlardı :)

elimi göbeğe götürürüm şişiririm elimle vururum çıkan sesten yaklaşık kaç kilo olduğumu anlarım.

ne bulsam yerim ayrım yapmam. Şeker tuz aşırı kullanırım gecede yemek yerim. her yemekte mutlaka et olur. Peş peşe altı yedi tane dürüm yemişliğim de vardır.

geneldede tartılmam en son tartıldığımda 84 kiloydum ondan bir öncekini askerde tartmışlardı :)

elimi göbeğe götürürüm şişiririm elimle vururum çıkan sesten yaklaşık kaç kilo olduğumu anlarım.

Insanliktan ciknayasin sakin. Normal bi insan evladi tek durumle doyuyor:s:

ßaşak tek dürümmü :D ben yarımla doyuyorum bütün bitiremem

bence diyet falan hepsi palavra. istediğini yiyeceksin ama herşeyden az yiyeceksin. öyle yapınca miğde zaten alışıyor daha fazlasını yiyemiyorsun. ben öyle yapıyorum ve tam iyim kilomdan memnunum :hım:

ßaşak tek dürümmü :D ben yarımla doyuyorum bütün bitiremem

bence diyet falan hepsi palavra. istediğini yiyeceksin ama herşeyden az yiyeceksin. öyle yapınca miğde zaten alışıyor daha fazlasını yiyemiyorsun. ben öyle yapıyorum ve tam iyim kilomdan memnunum :hım:

Zaten diyet diil konu canimin ici:p kilo takibi denen sistem seesini seetmeye calisiyorum:D

En son ne zaman tartıldm hiç hatırlamıyorm :p

Geri