Kilo takibi sekliniz

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Ben 3 gunde bir tartiliyorum zaten beslenme seklim diyet gibi ama arada kacirdigim oluyor daaayyyyaaanamiyoom:asd: sizlerin kilo takibinide ogreneyim bana biseyler katabilir eksigim varsa tamamlarim.

Ben sabırsızım, her sabah aç karnına tartılıyorum.

Birde sunu sorucam en iyi tarti hangisi sizce?

günde 3 öğün yemeklerden önce ve sonra tartılıyorum kac gr yemek yedigimi ölçüyorum. bi de tuvaletten önce sonra tartılıyorum. yemegin ne kadarı gitmis diye

Ben her hafta ve aklim estikce tartiliyorum. 3-4 ay oncesine kadar 68 kiloya kadar geriledim. 75 den zaten hayatimda maksimum 75 oldum.

Simdi 70 im spor yapiyorum cunku sporla kilo aliyorum.

Diyet yok ne bulursam yerim. Sadece ekmek cok az tuketiyorum. Seker cok az tuz cok az.

Yani boyle 80 olmak amacim ama sekill vererek (:

Baska bir konuda gorusmek dilegi ile (:

Ben her hafta ve aklim estikce tartiliyorum. 3-4 ay oncesine kadar 68 kiloya kadar geriledim. 75 den zaten hayatimda maksimum 75 oldum.

Simdi 70 im spor yapiyorum cunku sporla kilo aliyorum.

Diyet yok ne bulursam yerim. Sadece ekmek cok az tuketiyorum. Seker cok az tuz cok az.

Yani boyle 80 olmak amacim ama sekill vererek (:

Baska bir konuda gorusmek dilegi ile (:

klasiğin içine biri kaçmış xd

Valla en son 2 sene önce sağlık ocağında tartıldıydım kjsdhkfsd Biraz göbüş yaptıysam 1 kilo kadar falan aldım diye tahmin ediyorum. Bu ara 2 kilo almış olabilirim hafiften yanaklarım da tombullaştı. :D

günde 3 öğün yemeklerden önce ve sonra tartılıyorum kac gr yemek yedigimi ölçüyorum. bi de tuvaletten önce sonra tartılıyorum. yemegin ne kadarı gitmis diye

İlk tartılmaya başladığımda aynen bunu yapıyordum.:D

Nasil saglikli yasayan insanlariz ya nutkum durdu suan:asd:

Bi yerde okumustum, sik sik tartilmak kilo aldiriyormus. Her gun tartiliyorsaniz, mutlaka bir sorun var demektir cunki; bunu takinti haline getirmissinizdir ya da kilo vermekte zorlaniyorsunuzdur buyuk ihtimal.
Gobus gorundugu zaman tartiliyorum genelde ben :D
Benim tartidan ziyade, gunluk yurudugumun takibini yaparim telefondaki uygulama ile. Gunluk iyi yuruduysem, aksamina kendimi odullendiririm sutlu bir tatli ile .) Ne kadar ekmek o kadar kofte yani .p

Bilmiyom markasini bizdeki digital ama ben ibreli tarti seviyom

Bizdekinde yagini kasini vs de soyluyo ciplak ayakla basinca vs de inanmiyom ona ben.

Al bi ibreli tarti en guzeli (:

Geri