Kiliseye gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2875 gün önce görüldü

?

• Evet

Kullanılan: 48 76.2%
  • Hayır

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
gittim şöyle bir dolandım.
"Seni Öyle bir severim ki seni, dengeni kaybedersin. Kiliseye gider 'Selamün Aleykum' dersin. Sadri Alışık" bunu ne mantıkla demiş düşündüm. :))

Gidip görülür gezilir, benimde yapmak istediğim bişey. Fakat onlar gibi ibadet, dua vs şeyler yapmak çok sakıncalıdır. Ayrıca çok çok gerek kalmadıkça onların dini figürleri önünde namaz kılmakta çok sakıncalıdır diye düşünüyorum. Ser temiz bir örtü sokağa, oda yoksa başının secdeye getirdiği yer tertemiz olsun çok daha iyidir.

Camiye'de kiliseye'de gittim. Önemli ve tarihsel değeri olan camileri ve kiliseleri de hala görmek isterim. İkisinde de dua etmem. Kimseden birşey beklemiyorum. Ben kendi başımın çaresine bakarım.

Edit: Olursa eğer hacca da giderim :T:

Buyuk baslangiclardan once mutlaka giderim. Sans getirdigine inaniyorum. (bi cok kez yardimi oldugunu hissettim.)
Hristiyan degilim.

taksim meydandaki kiliseye gitmiştik arkadaşlarla ziyaret için. kapıda siyahi bir arkadaş vardı gelenleri karşılıyordu. bir tane türk içeri girerken selamın aleykum dedi :S

iki sene once falan taksim meydanindaki kiliside calisan eleman hikayesini anlatmisti. adam agri'dan bes parasiz istanbul'a gelmis, ayaginda pabucu yokmus. kiliseden yardim istemis. adama sahip cikip, is vermisler. adam da bunlardan gordugum iyiligi, en yakinimdan gormedim diyerek hristiyan olmus. enteresandi.

tapotalk'tan gonderildi.

Arada sırada taksimdeki kiliseleri gezmeye giderim.
Kiliselerin yapısı muhteşem :)
İnsanlarda hayranlık uyandırıyor.

gitmeyenler için; gidip gezin bir şey kaybetmezsiniz, giderseniz çok şey kazanırsınız bana göre

Gittim gördüm içim darlandı biraz çok kasvetli bir havası vardı

Çok kez. Hem ne var bunda baska dine mensup insanlar gelip cami de gezince sorun yok biz gidince mi anket konusu oluyor?

Ufak bir geziyle gitmiştik güzel geçmişti.

Birkaç defa ziyaret etme şansım oldu. İnanç kimliği farklı olmamakla birlikte genotipinde ve fenotipinde farklılıklar var.

Geri