Kiliseye gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2881 gün önce görüldü

?

• Evet

Kullanılan: 48 76.2%
  • Hayır

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
evet her pazar gidip bedava piyano dinler, ekmek yeyip şarap içerim

Gitmeyi istiyorum ama kısmet olmadı henüz...

Evet, hatta vaaz bile verdim abdjdj

2vufyhf.jpg

Tabi tabi düzenli olarak ibadetimi seyapiyorum çokta güzel oluyor çokta harika förfek oluyor vandirful falan :p cemevinden başka biyere gitmiyorum. Merakta etmiyorum isimde olmaz.

Taksim/İstiklal 'de Gitmiştim, Baya makara yapmıştık.
Kıyaktı Sevdim.

Kizlar : Kiliseye Giderken Ojelerinizi Rujunuzu ve Aynanızı yanınıza almayı unutmayın : )

İçine girmişliğim var dua için değil nasıl bir görünüme sahip onu merak ettim.

Ilkokulda goturuyorlardi ilahi soyletiyorlardi hatta kilise korosundaydim taaki babam farkina varincaya kadar :D

Kuşadasında yaşarken meryemanaya gitmiştim gezi amaçlı yani

Hristiyan (katolik) ilkokul ve lisede okudum. Ilkokulda sinifla bizi onlarin 'ozel gunlerinde' getirirdiler kiliseye ilahi soyletmek veya dinlemek icin. Cok iyi hatirliyorum, ilk okulda her sabah dua ederdiler. Her sabah derse baslamadan once ogretmen hep derdi ki: 'Gozlerinizi kapatin ve ellerinizi birbirine tutusturun ve dinleyin' konusmasi sonrasinda 'amen' derdi ve herkes gozlerini acardi sonradan. Herkes bunu yaparken, ben o sirada icimden subhaneke'yi, fatiha suresini okuyordum. :D

Hristiyan (katolik) ilkokul ve lisede okudum. Ilkokulda sinifla bizi onlarin 'ozel gunlerinde' getirirdiler kiliseye ilahi soyletmek veya dinlemek icin. Cok iyi hatirliyorum, ilk okulda her sabah dua ederdiler. Her sabah derse baslamadan once ogretmen hep derdi ki: 'Gozlerinizi kapatin ve ellerinizi birbirine tutusturun ve dinleyin' konusmasi sonrasinda 'amen' derdi ve herkes gozlerini acardi sonradan. Herkes bunu yaparken, ben o sirada icimden subhaneke'yi, fatiha suresini okuyordum. :D

Dualar hala ezberimde; onze vader die in hemelen zijt uw naam worde geheiligd... gibi devam ediyordu. Bizim okul koyu katolikti papaz gelir uzun uzun din anlatirdi.

Geri