Kiliseye gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2876 gün önce görüldü

?

• Evet

Kullanılan: 48 76.2%
  • Hayır

Kullanılan: 15 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
Şu attığım görsel Rum Ortodoks klisesinde bir ayin sırası. Bir saniyelik görüntüyü çekebilmek için 10 dak ayini dinlemek zorunda kaldım. Çünkü fotoğraf çekmek yasak. Çok katılar

Gezme amaçlı Saint Antuan ve Büyükada da bulunan Aya Yorgi'ye gittim.Yine gezme Amaçlı birçok kere Efes Antik kentte bulunan Meryem Ana kilisesine gittim.ayrıca cenaze için Samatya da bulunan Surp Kevork Ermeni kilisesine de gittim.İbadet elbette bizim dinimizce uygun değil fakat gezme amaçlı da olsa cenaze içinde olsa bulundum.

Irlanda'da bir kilise düğününe konuk olsam keşke.

taksimdekine içeri girerken siyahi bir abimize selamın aleykum deyip aleykum selam diye karşılık almam doğrudur.

Evet, sonuçta orası da Allahın evi ..

İstiklal Caddesi'ndeki kiliseye gitmiştim.

genellikle bunu fetoşçular yapardı hem camiye gidiyorlar hem kiliseye hem incil okuyorlar hem kuran-ı kerim hristiyanları da cennete soktular bir müslümanlar dışarda kaldı

dînler arası diyalog'çulara :alıntı
" münâfıklar,mü'minleri bırakıp kâfirleri dost edinen kimselerdir." (1)
" ey îmân edenler,mü'minleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin." (2)
" ey îmân edenler,yehûdî ve hıristiyanları dost edinmeyin.onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.sizden kim onları dost edinirse,şübhesiz o da onlardandır." (3)
" eğer küfrü îmâna tercîh ederlerse,babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin." (4)
" mü'min erkekler ve mü'min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır." (5)
" kâfirler birbirlerinin dostudur." (6)
" ancak mü'minler kardeşdir." (7)
" kâfirlere sert davran." (8)
" eshâb kâfirlere karşı çok şiddetlidirler." (9)
" müşriklerle oturmayın,onlarla bir araya gelmeyin,kim onlarla oturur ve onlarla birlikde olursa onlardandır." (10)
-[fetoş dîninden olanlar,yehûdîleri ve hıristiyanları dost edinip diyalogçu olduklarından kâfir olmuşlardır...
(1) nisâ sûresi,139
(2) nisâ,144
(3) mâide,51
(4) tevbe,23
(5) tevbe,71
(6) câsiyye,19
(7) hücürât,10
(8) tevbe,73
(9) feth,29
(10) tirmizî

dînler arası diyalog'çulara :alıntı
" münâfıklar,mü'minleri bırakıp kâfirleri dost edinen kimselerdir." (1)
" ey îmân edenler,mü'minleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin." (2)
" ey îmân edenler,yehûdî ve hıristiyanları dost edinmeyin.onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.sizden kim onları dost edinirse,şübhesiz o da onlardandır." (3)
" eğer küfrü îmâna tercîh ederlerse,babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin." (4)
" mü'min erkekler ve mü'min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır." (5)
" kâfirler birbirlerinin dostudur." (6)
" ancak mü'minler kardeşdir." (7)
" kâfirlere sert davran." (8)
" eshâb kâfirlere karşı çok şiddetlidirler." (9)
" müşriklerle oturmayın,onlarla bir araya gelmeyin,kim onlarla oturur ve onlarla birlikde olursa onlardandır." (10)
-[fetoş dîninden olanlar,yehûdîleri ve hıristiyanları dost edinip diyalogçu olduklarından kâfir olmuşlardır...
(1) nisâ sûresi,139
(2) nisâ,144
(3) mâide,51
(4) tevbe,23
(5) tevbe,71
(6) câsiyye,19
(7) hücürât,10
(8) tevbe,73
(9) feth,29
(10) tirmizî

Hacı ağabeyim. Forumdakilerin tamamı Müslüman değil. Gidenler gitsin. Kimsenin haddine değil.

Geri