Kılıbık Erkek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 192 gün önce görüldü
- aşkım annemlere gidelim mi
+ tamam aşkım.
- aşkım alışverişe çıkalım mı.
+ olur aşkım.
- aşkım mini etek giyebilir miyim.
+ tabii ki aşkım.
- aşkım yarın sabah menemem yiyelim mi.
+ başlarım senin menemenine, bi de utanmadan teklif ediyor, hasta mısın nesin sucuklu yumurta yapacaksın!

Hanzo erkekten iyidir.Uzlaşmanın adı neden kılıbıklık olsun ki? Sonra "kadınlar neden ölüyor?"derler.

karısından gelen tüm gereksiz emirleri kendine bir borç bilip yerine getirmeye çalıştığından etrafa kolpa gözüken adam , halbuki bayanın korunma ihtiyacı oldunu ve ona koruyucu oldunu hissettirse 2 höyt yapsa kadında mutlu olcak ama işte öle şeyler

Ben hoşlanmam ama eşini ya da sevgilisini çok seviyor ve her dediğini yapıyor demek ki. Nesi kötü? Bizim tüm kavgalarımız da istediklerimizin olmamasından ötürü değil mi? Ne güzel her şeye tamam diyen bir erkek işte daha ne =)

Kadin sozu dinlemek iyidir. Ev isinde yardim etmek de iyidir.

Kilibilik derken, aklimda boyle canlandiriyorum: Durusu ile dik durmayan, kendisine fazla saygisi olmayan, kendi dusuncelerini onemsemeyip, onun dedigi her seyi yapan ve bundan rahatsiz olmayan. Erkek adam gibi davranamayan. Kadinin ondan daha erkek gibi olmasi. Adamin kendisini veya ailesini bile koruyamamasi. Boyle erkek, erkek degil yani.

maço sevenlerclububurayagelsin :pppp

Kılıbık Erkek yoktur bence Eşini ,sevgilisini seven erkek vardır

Hiç denk gelmedim
Şansıma surekli dellenen tipler geldi.
Sanirim ben srfsiz seviyorum.

Kılıbık nedir lügatlarda? Türkiye'de hangi ağızdan duyduysam hep;
Eşinin istediğini yapmak? Ev işlerine yardım etmek? Eşinle yemek yapmak? Karşı cinse koyduğunuz kuralları o size koyunca uygulamak? İncitmekten korkmak? Bu tür şeyler. O zaman geleceğin kılıbığıyım ben. Arkadaşlar arasında maçoluk yarışına girince eve girdiğinizde ki gerçekler değişmez, yemeyin bizi. Çoğunun dilinde orda burda "kılıbık mısın olum" olur, evinde "tamam karıcım"a değişir. Tabi altın kural, gerçekten seviyorsan, kırmaktan korkuyorsan kendini törpülüyosun bir çok konuda. Bu da hoş bir şey, kötü bir şey değil yani.

Erkegin kilibigi makbuldur aslinda ama benim karsimdaki erkek iyi huylu, naif, düşünceli, sessiz sakin bir tipse eğer benim içimden bir canavar cikabiliyor. Bana iyilik pek yaramiyor yani.

Genital sistem delisi olduğu için öyle olanlar var bir de.
Sevgilisi olmasına da gerek yok , kadın olması salyasını saça saça kölesi olması için yeterli bir sebep.

her ne kadar disariya karsi bu sekilde gozukmese de, turkiye genelinde bu durum fazla. Esinin sozunu ciğnememesi ve soylediklerini yapma zorunluluğu hisseden zayif erkek profili.

Geri